Jump to content

gild

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    BMW 750 LI

Последни посетители

878 профилни разглеждания

gild's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги здравейте, четох из форума относно проблеми с DVD устройството на навигацията, че в повечето мнения се препоръчва да се почисти с почистващ диск. Купих такъв и го пуснах на колата на жена ми, но ефекта беше нулев т.е. не мога да установя дали проблема е от самото устройство или от записа на диска. Миналата година след като записах навигацията диска уж го четеше, след едно пътуване по средата на пътя каза да вкарам двд-то и през целия път на отиване и връщане не тръгна повече. След това записах ново DVD само че на DVD-R и половин година работи без проблем. Преди няколко дни записах 2015 навигацията на DVD-R ... уж тръгна първоначално, но на 50 км от пътя каза да вкарам двд диск с навигация отново, след няколко минути борба вкарах стария диск който работеше миналата година, но нямаше ефект и с него не тръгна. Въпросите ми са два тъй като не мога да установя какъв е проблема: Дали самото у-во се е скапало вече и ако е така какъв е реда: 1. Почистване 2. смяна на оптика 3. ново у-во или диска е кофти записан и ако има някой от Стара Загора с оригинална навигация макар и стара дали може да отдели 5 минути ако знае къде му е диска да я пробваме дали ще я разчете.
  2. Аз питах официалния сервиз и казаха, че извършват тази услуга. На BMW-то ми я направиха в официалния сервиз с/у 38.80 лв, слагат вина в един таблет той се вързва с завода в германия и се тегли от там като актуализацията включва до последна версия за модела като наливат нов софтуер за горивото, спирачки и т.н. Днеска се обаждах до представителстовто на AUDI в моя град и казаха, че извършват такава услуга което смятам, че е добре. Все пак модела се произвежда от 2006 на края до 2008 на края и през това време има разни грешки които се намират и отстраняват.
  3. Клеги, искам да питам дали в офицялните сервизи правят подобна услуга ? Не знам дали и това е правилния термин, но аз ходих в сервиза на BMW и там с/у малка сума пари ми актуализираха въпросното ECU до последната версия като за моя модел. Та чудно ми е дали и за AUDI се предлага и някой ако го е правил каква е цената ? За A6 / 4F става въпрос.
  4. Втория комплект гуми + джанти с каското ти вдигат цената, реално излиза 18к. Добре е, щом е купувана от бг колата мисля че това е добра цена. Горе - долу максимума.
  5. Тоя сайт нещо не работи като хората, вземам един вин от ауди-клуб.ру и го пускам, в ауди-клуб колата е 2013 година, а декодера я изкарва 1984 г.
  6. И аз щях да питам същата тема, няма ли някакъв сайт в който можеш да си провериш VIN-а без да чакащ някой да ти го напише ? Не съм запознат със ауди, от скоро реших да търся на жената такава, ама примерно на пежо гледам колегата си е направил някаква регистрация в техния сайт, пише вина и си гледа всички екстри по колата и същевременно ако му трябва някоя резервна част от там гледа схемата и номера и.
  7. Отказах се от колата, проверих я в АУДИ, опитваха се да ми я продадат за 2007 година, оказа се 2004, първия мотор 224-то коня, километрите са бърникани със 130к, тунинга се оказа гаражен и други разни истории ... доста неща взеха да се променят по сделката и се отказах, ще търся друга такава. Гледам в мобиле.де-то изкачат по 8-9к евро и 2007/8 година мисля да се поразходя до там ако тука не изскочи нещо читаво да видя.
  8. Колеги здравейте, на скоро реших да купя кола на жена ми, да може хем да вози детето, хем и мене ако ме вози да ми е комфортно. Спрял съм се на Audi A6 и тука идват някои въпроси които не разбирам тъй като никога преди това не съм имал ауди през живота си. Един познат ми продава неговата кола, втори собственик, седан, колата е купувата от автохит. Първият ми въпрос е относно двигатея: Мернах в мобилето няколко коли, а именно ауди А6 3.0 ТДИ 2005-2006 година с три разновидности на конете: 224, 231 и 233. Погледнах в ауто-датата (http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=4658) и там тези разновидности не ги видях, има само 225 коня. Въпроса ми е? Каква е заигравката ? Защо така се получава ? Втория ми въпрос е: На моя познат колата която ми продава е: ауди А6 3.0 ТДИ 2005 година на 180 000 км реални със всички екстри за модела описани в ценовата оферта на модела плюс чип тунинг от завода т.е. автохит колата е 270 конски сили за 18 000 лв. Гледам, че дори и в немското мобиле горе - долу 2005 година почват да се срещат по 6500 - 7500 евро и идва въпроса тази цена не е ли малко завишена или е нормална ?
×
×
  • Create New...