Jump to content

roskata25

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    гр.София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

roskata25's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Млже ли снимки на отаналите 3 ? Поздрави
  2. Привет колеги, от скоро съм с нова кола А4 Б7 , 2.0тди Куатро 170к.с. (комби) ! Въпроса ми е по-скоро до колегите, които притежават същата кола и той е - Кога се усеща при вас завъртането на турбото и съответно идването на мощността ? При мен започва чак след 2200-2300 оборота и при 3000 хиляди е в "пик-а" си... И ми се струва че е малко късно , за това искам да разбера дали имам проблем или така е нормално ! Благодаря и поздрави !
  3. Здравейте , търся да закупя втори чифт джанти за В7-цата ми , 17 цолови, 5х112, с централен отвор 57,1 . Офертите от София и областта са за предпочитане ! Благодаря , поздрави !
  4. Ами правя го не всеки ден, но през ден защото не ползвам колата ежедневно и винаги си е наред дори малко над максимум.. Но индикира само когато не е палена 2 3 дена ...
  5. А възможно ли е да възникне някакъв проблем в следствие на този индикатор ( то е ясно че като свети не е на добре) като видимо всичко по колата си е наред ?
  6. При първа възможност ще я закача , но реших че някой може да се е сблъсквал със същото нещо..
  7. Доливах преди няколко дена като и аз мислех че ще спре, но днес като запалих сутринта пак пищи и свети...
  8. Привет колеги! От известно време при палене на колата ( 1.9 тди) ми излиза лампичка на таблото за антифриза придружена със звуков сигнал. Това стана само когато колата не е палена няколко дена. Нивото на антифриза в казанчето е на максимум.. Някакви предположения от какво може да е ?
  9. Имам същият проблем. Ще се радвам някой да помогне !
  10. Хахах не знам вече, толкова ядове създаде това миене на мотора че... Благодаря ти за информацията !
  11. Да разгледах подробното ти описание което е чудесно. Този нагревател има ли кабели минаващи през коша на двигателя ? Питам с мисълта, че преди време миха мотора на колата ( след миенето имах и друг проблем за който пуснах тема и ти отново се отзова ) и имах скъсани кабели на някой елементи, та мисълта ми е може ли ( ако има кабели в двигателния кош ) този нагревател и кабелите му евентуално да ги е сполетяло същото нещо ? Ако не, ще разглобявам и ще търся проблема в платката
  12. Понеже съм от телефона и търсачката не ми я открива!!! Много се извинявам и благодаря
  13. Привет ! Профилактично закачих колата на компютър , и ми излезе грешка в допълнителен нагревател. Колата е 1.9 тди 2004 година . Идеята ми е дали някой може да ме насочи за какво служи това нещо и дали се е сблъсквал с подобен проблем ? Благодаря предварително !
  14. roskata25

    Плафон Audi A3 8P

    Ще проверя довечера да видя, но съм с двойна решетка и явно кабелите са ми само 2 до отзад.. За сега ще се оглеждам за преден щом пасва без преправяне пък натам ще го мисля.. Благодаря !
×
×
  • Create New...