Jump to content

dia_love_audiTT

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dia_love_audiTT

  • Рожден ден 7 Юни

Друго

  • Kaра
    audi TT, audi A3

Персонална информация

  • Пол
    Жена
  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dia_love_audiTT's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Спешно! Търся моторче за прозорец ляв на ауди ТТ 2001. Някой знае ли дали може да се смени от морга да търся или трябва да е ново?
  2. Купувам джанти 18 цола, черни, за ауди ТТ, 2001 година
  3. Купувам джанти 18 цола, черни, за ауди ТТ, 2001 година
  4. dia_love_audiTT

    Проблем с таблото

    Това, което намерих изглежда, че са хора които са доста запознати, ако на някой може да помогне, става въпрос за Пловдив, аз лично мисля в краен случай да ми го свалят тук и да им го изпратя! Но може би щеше да ми е по-удобно ако някой от Варна се отзове. Пише и цени, може някой да коментира... http://www..org.org/forum/viewtopic.php?f=24&t=3942
  5. dia_love_audiTT

    Проблем с таблото

    Ехааа...не съм била само аз значи с такъв проблем , сега намерих темата и ми стана супеер интереснооо! И все пак ... някой справи ли се с проблема? Някой, който е от Варна да сподели къде точно и към кого се обърна?
  6. Много благодаря за отговорите и помощта, но ме интересува най-важното! Към кого във Варна мога да се обърна? Място, телефон? Защото честно казано, точно защото съм жена и не ме вземат много на сериозно! А последно време доста неща смених, но за таблото все отлагам, а наистина ме дразни да карам така! Или в коя друга тема във форума има повече коментари?
  7. Здравейте, аз също имам доста проблемчета с таблото, ауди ТТ, 1.8, 2001год. Отказа CD-то, разхода за гориво не мисля че е верен и понякога стрелката пада долу. На обортомера също.. Пикселите също. Има ли някой който знае добър за проблема майстор във Варна? И в този случай задължително ли е смяна на табло (както повечето казват)?
×
×
  • Create New...