Jump to content

djzmei

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80

Последни посетители

1048 профилни разглеждания

djzmei's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. djzmei

    Проблем с ABS

    Здравейте, както си карах и таблото на колата светна като коледна елха.Закачих я на VAG и се оказа че ABS модула е дефектирал.Не се спомням номера на грешката но беше само една която пишеше control module defectiv.Потърсих по борсите за нов взех със същия номер сложих го и не можа да се обучи.Той показа няколко грешки за грешно кодиране за G85 там за волана и пак една грешка 00003 control module defektiv.Свалих го и него и взех 3ти пак от морга сложих го обучих го и остана пак само една грешка 01200 ABS Valves Supply Voltage, проверих бушоните здрави са което наи вероятно ще рече че и този модул нещо не му е в ред.Вече не мога да намеря модул със същия номер, дали може да стане някой друг с същия номер но последната буква да се различава защото гледам че в мегапартц има такива.Моя номер на ABS e 4E0 910 517 B така го показва VCDS на лепенката на него пише 4Е0 614 517 B. Tези който тествах бяха същите.В мегапартц намирам 4Е0 614 517 А дали ще стане.Също така дали има някой който би се наел да остава колата да смени модула и да си я взема готова че вече с тези модули сваляне качване ми писна.Ще се радвам за всякакви съвети.Благодаря ви предварително.Колата е А8 Д3 2006 4,2 бензин ако е от значение.
  2. Здравейте, днес се опитах да сложа по нова навигация на Q7 4L и греда не можах.Свалих и записах дисковете от темата по надолу.Отивам до колата и кога да отворя багажника за DVD се оказа че няма.После записах въпросните файлове на CD картата слагам я и нищо не се случва все едно няма карта.Някой знае ли как мога да ъпна картите че се налага понеделника колата да пътува за чужбина а има доста липса на патищата на текущата.Благодаря ви предварително.Ще се радвам на всякакви съвети.
  3. djzmei

    Трудно пали

    A8 2006 година 4,2 бензин
  4. djzmei

    Трудно пали

    Здравейте, от известно време колата от време на време сутрин не иска да запали от първия път.Върти стартера като луд акумулатор си има добър но не пали въобще.След второто завъртане започва леко по леко да припалва казвам леко по леко защото започва да палят по малко некой друг цилиндър и така малко по малко запалва изфорцира се сама до 2000 оборота и после всичко си застава на мястото.Работи си добре не тресе върви си като нормална кола както се казва.Това го прави когато си поиска не е всяка сутрин.После през деня няма проблем пали си нормално прави този проблем само когато престои по дълго време без да се пали.Понеже смених свещите със иридиеви дали е възможно от тях да е проблема знам ли.Ще се радвам за съвети който биха ми помогнали за решаването на проблема ми.
  5. При мен се оказа блокирал ляв мотор след подмяната му всичко се нареди както трябва.Мотора се е счупил корпуса и вътре е влязло вода и целия е ръждясал и блокирал.
  6. И аз току що се сблъсках със същия проблем.Натиснах ръчната и се започнаха едни звуци едни светлини едни лампи като коледна елха по таблото.Моята грешка е следната: 1 Fault Found: 02432 - Supply Voltage for Left Parking Brake Motor (V282) 012 - Electrical Fault in Circuit - MIL ON Freeze Frame: Fault Status: 11111100 Fault Priority: 1 Fault Frequency: 2 Reset counter: 160 Mileage: 255792 km Time Indication: 0 Date: 2018.04.03 Time: 09:13:05 Freeze Frame: Voltage: 12.42 V Count: 86 Сега питането ми е от къде мога да взема моторче и евентуално модул за ръчната но разбира се втора ръка.
  7. Здравейте, търся ляво моторче за ръчната спирачка за Ауди А8 2006г 4,2 бензин. Оферти на лични или на телефон 0877432963 - Пепи.
  8. djzmei

    Проблем с таблото

    Писах на човека но не е отговорил все още щом имам резултат веднага ще ти кажа.
  9. djzmei

    Проблем с таблото

    Здравейте, появи се проблем със таблото който е: датчиците за температурата и за бензина показват не правилно в смисъл показват доста повече от колкото е.Също на червения диспей кадето е за температурата изчезнаха някои пиксели.Възможно ли е това да се оправи и бихте ли ме насочили някаде във София и околията където могат да ми помогнат да ми оправят тези проблеми.Става въпрос за Ауди ТТ 1,8 180 коня 1999 година.Благодаря ви предварително.
  10. djzmei

    ABS Модул

    Днес сложихме същия АБС обучихме го и всичко си дойде на мястото.Благодаря на всички за дадените съвети.
  11. djzmei

    ABS Модул

    Пробвам само от ТТ датчици и машинки
  12. djzmei

    ABS Модул

    Свети жълтата лампа за ESP, и дава грешка G200 датчик не работи но не е от него защото го смених поне със други 3 които си работят на другите коли.А иначе си имам ABS на спирачките.От време на време когато температурите паднат много ниски се оправя от самосебеси проблема.Вчера майстора го разглоби и каза че е ABS модула и да търся друг.
  13. djzmei

    ABS Модул

    Не е стоп машинката майстора я е мерил и каза че си работи, търсиме ABS за съжаление.
×
×
  • Create New...