Jump to content

v.dokuzov

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    1.8 t

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

v.dokuzov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. v.dokuzov

    Airbag отново

    При мен стана същото при палене изписва ми същата грешка, проблема е, че при диагностика ми излиза номер на модула 8DO 859 655 J който не мога да намеря намирам 8DO 959 655 J някой запознат ли е дали ще стане с него за да не разглабям напразно.
  2. Да,на А6С5 доколкото знам не се регулира осветлението от това лостче.Преди няколко дена опитвахме да сложим табло на А4та ми ,което се оказа от А6С5 и изобщо не можеше да се регулира подсветката,защото на А4та няма копче долу както при теб :) Разбира се,само споделям опит,не претендирам за 100% точност :hilezh:

     

     

    колега как решихте този проблем , че и аз монтирах табло от ц5 на б5 и го имам. Благодаря

  3. Търся километраж full fis от фейслифтова бензинова а4б5 с дигиталния часовник , както и сивата букса от километража с кабелите до джойстика за чистачки и борда.
  4. Нов е , идеята е да монтирам К04-015 турбина , въпроса е дали ще издържи съединителя на налягане 0.9 - 1.0 пик и 0.8 холд , в момента съм със стоковата турбина и няма грижи , и дали ще има нужда от някакви други промени по колата като настройки на компютъра , на доста места съм гледал , че я дават болт он .
  5. Някой , има ли идея до какви конски сили и НМ държи заводския съединител при A4B5 1.8t с AWT мотор на предно предаване?
×
×
  • Create New...