Jump to content

NikoS7

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    Audi A8

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

NikoS7's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,колеги. Имам проблем с въздушното окачване на Audi A6 4FH Allroad. Проблемът е следният.Свети жълтата лампа на таблото,което се отнася за компресора.Опцията за окачването на колата се дезактевира и менюто за окачването става неактивно.Колата не пада,възглавниците на падат. Грешките,които беше записала колата след четене с VAG са: -01583-Leak in system detect Detected - 008-implauseible signal-intermittent -02646-Plausibility of level control system - 008--implauseible signal-intermittent -02645-Valves for level Control System-003-Mechanical Failure - intermittent. От сервиза стигнаха до заключението,че Компресора се е прецакал,защото надуваше само до 4-5 бара налягане.Като преди това не е записал грешка,че е прегрял,нито пък аз съм го чувал да работи,докато карам колата,за да се усетя,че ако работи - значи има проблем и постоянно надува възглавниците. Та ...рециклирах компресора и сложих нов филтър за него.Колата се вдига и пада до максималните си стойности.Но проблемът със светенето на жълтата лампа за копресора - остана. Грешката - -02645-Valves for level Control System-003-Mechanical Failure. - остана.Оставям няколко пъти колата на Allroad режим вечерта - колата не пада т.е. не са спукани възглавниците. Сутринта като е паля не се вкючва компресора,за да надуе,не свети зелената лампа. От сервиза,където ми рециклираха компресора казаха,че проблемът според тях е в разпределителя - запушен,влага ли има ...в него било. Та ходенето по мъките продължава - сега ми предстои да сменя разпределителя. Питането ми към вас,колеги е - някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как е достигнал до отстраняването му ? Благодаря,предварително
  2. NikoS7

    Грешки за радиото

    Здравейте колеги. Аз също съм с този проблем - 00856,011-open circuit. Сменях модула на антената,защото си мислех,че това е проблема - но Не е.Проверихме и пинчетата по модула,но пак без резултат.По скоро нещо от кабела от модула до самата антена Много интересен проблем,за който си трябва специфичен майстор. Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk По добре пробвай от някоя морга,от колкото да поръчваш,защото може да не е от модула. Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk
  3. Няма телефон.Но след ъпдейта на ММИ-то мисля че от там се е задействал модула за телефона. "Също така пробвах през VSCD-то да направя адаптация/77 Telephone>Adaptation10 >2/ на телефона като му задам стойност "2" - колата да не търси телефона - също без успех. " Пробвах,но не става.
  4. Здравейте,колеги. Пиша ви относно утечка,която забелязах случайно след като не бях палил колата -5 дена. Акумулатора беше паднал. Колата имаше 2 грешки - 01303 и 00856.Знаех,че проблемът е някъде там. След изследване от страна на ел. сервиз се оказа че утечката идва от телефона на колата(няма такъв) - модула на телефона не заспива и колата постоянно търси телефонът.Като се махне бушона зе телефона и няма утечка,няма консумация на ток.Но това води и до изключване на ММI-to (2G+) защото са взаимно свързани. Майсторът ме посъветва да намеря сервиз,който да излора телефонът с тапа на оптичния кабел.Чакам майсторът да намери свободно време и да ме приеме. Между временно докато четох из форумите се сетих,че утечката(проблемът с търсенето на телефона) може би се е появила след като ъпдейтнах MMI-to на - SW:C6-HU 55.7.0 0835. Пробвах да сложа дисковете и да ъпдейтна пак с надежда да се оправи ...но без успех.Четох че трябва да сваля на по-стара версия и след това пак да дигна до тази -55.7.0 - не съм пробвал. Също така пробвах през VSCD-то да направя адаптация/77 Telephone>Adaptation10 >2/ на телефона като му задам стойност "2" - колата да не търси телефона - също без успех. Някой ако е имал подобен проблем,моля,нека сподели какво решение е намерил. Благодаря,предварително.
  5. Към 4-4.5л Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk
×
×
  • Create New...