Jump to content

AUDI 2005

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 2005 авант

Персонална информация

  • Локация
    Хасково

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

AUDI 2005's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам оригинални дюзи за Ауди А6 2.7 TDI с номер 059 130 2 77 АС. Четирите са в перфектно състояние, а двете работят, но с леки отклонения. Цената е 160 лв. за брой, при закупуване на шестте - 850лв.
  2. AUDI 2005

    MMI version 5570

    Оказа се антената, но го разбрах по трудния начин. Смених я и сега всичко е ок.
  3. AUDI 2005

    MMI version 5570

    Колеги, направих ъпдейта, но вече втори ден не може да ме позиционира навигацията. Вероятно нещо не е наред...някакви идеи?
  4. Здравей колега, интересува ме мнение и цена за масла Кастрол и Мотул 5w40 + качествени горивен, маслен, въздушен и филтри купе за Ауди 2005г. 2.7 tdi 163к.с. без dpf. Освен това хредлагате ли смяна на консумативите в Харманли при вас или в сервиз, с който работите?
  5. Безапелационно - Maxx Motion OMV! Разходът пада, двигателят мърка, мощността се увеличава, пали безпроблемно при минусови температури и не тресе при студен старт. Освен това, зимата добавям и Bardahl BDC. След това имам чувство, че карам бензинова кола.
  6. AUDI 2005

    ЕSP свети постоянно

    Проблемът е решен. Оказа се пина /едното на краче/ в буксата на модула, който влиза към акумулатора - беше корозирал. Оттам не подава правилните импулси към ел. системите и двигателя. Или поне така ми обясниха от ел. сервиза. Колата беше натрупала множество грешки. Сега всичко е ок.
  7. При мен симптомите бяха същите и се оказа от прецакан актуатор /моторче на турбото/. Цена около 500-600лв. с обучението. Колата ми е същата като твоята. Дано се размине само с изсъхване, но ако върви като обикновен дизел, т.е. без турбо, вероятно е оттам.
  8. Здравейте, колеги, От известно време започна да ми свети и гасне лампата на ESP. От около една седмица свети постоянно веднага след запалване. Няма промяна в състоянието на колата - Ауди 2005г., 2.7 авант, куатро, 163к.с. Грешката, която изписва на компютъра е: 18265/Р1857/006231 Load Signal Eror Message from ECU. Въпросът ми е някой имал ли е такъв проблем, от какво се оказа и как го е решил? Доколкото четох вариантите са доста...
  9. До Stan Tanev. Симптомите са упоменати в началото на темата, но накратко: Притрисане на предните гуми в завой и евентуално звук на стържещо желязо на моменти при завъртане на волана. Това, според мен, са по-незначителните симптоми. Има и по-сериозни, но за тях нека споделят колегите, които са ги имали. По отношение на моята преди години от Порше твърдяха, че не се обслужва, но в даден момент се наложи да поема инициативата сам. Резултатът е повече от добър след смяна на маслата в раздатката и диференциалите.
  10. AUDI 2005

    Вериги на quattro

    Аз лично считам, че не е необходимо, но ако все пак се наложи при екстремна ситуация, в инструкцията на Ауди пише, че се поставят само на предните гуми.
  11. Предполагам, че не са успели да изтеглят последните 50-70 мл. Остана ми точно 600 мл. Вече е продадено.
  12. Днес смених маслата в раздатата и диференциалите. Остана ми 0.600 мл. оригинално масло за раздатка. Цената с отстъпката е 100 лв. Ако някой го иска, да пише.
  13. А разбра ли дали Мишо се връща и работи и в България понякога?
  14. До Tipp...Колега, ако не си купил още масло за раздатката, съм склонен да разделим 1 литър. Ако някой може да ни насочи към по-прилична цена, нека го направи. Сори, не видях, че си в Лондон. Може с някой друг да направим 50/50.
  15. Здравейте, колеги, Виждам, че по темета е писано доста, но все пак искам да споделя моя проблем. От около година съм собственик на Ауди А6 2005г. авант, който е с оригинален парктроник с 8 сензора. Миналата зима за пръв път започна да прекъсва правилното отчитане и в един момент спряха да работят двата средни датчика отзад. Съответно цялата система не работеше и при включване на задна, пищеше монотонен, неприятен сигнал от зумерите. Смених датчиците и нещата се оправиха, но временно. Цяло лято нямах проблеми. След като започна да се захлажда времето и да става по-влажно, сензорите отново отказаха, но не изведнъж, а ту работят, ту - не. Това ме кара да си мисля, че проблемът не е в тях, а може би в някоя връзка или другаде. Моля, който се е справил с подобен проблем, да пише как и къде.
×
×
  • Create New...