Jump to content

Jorkata81

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1008 профилни разглеждания

Jorkata81's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте Колеги , Пускам тази тема, защото искам да се похваля, че ходих при Мишо в Хърватска да ми помогне за смяната на ремъци, ролки, демферна шайба на коляновият вал, термостат, водна помпа, както и ангренажният ремък с ролка. Между другото сменихме и маслото с всички възможни филтри. Както и сменяне на уплатненията на дюзите, че по две от тях малко имаше масло. С всичката тази работа Мишо се справи както винаги отлично, за няма и един ден, като предварително поръчахме частите и те бяха при него. За осем часа стигнах при него на следващият ден колата вече беше готова и на третият ден, като тръгнеш сутринта си в София още преди хората да са си тръгнали от работа. Уникално е в гр.Загреб и гр.Собибор, където е сервиза има какво да се види и въобще не е скъпо. С два резервара и две нощувки колата е чук и ми е спокойно че опитни ръце са работили по нея а някаквви пишман майстори. Ако нещо Ви интересува питайте.
  2. Цената на чантата е 450-460лв. Но от e-bay.de може да се намери за 330-340лв. без доставката. Но все още се колебая дали си заслужва.
  3. Ще им звънна накрая да видя какво ще кажат. Все се надявам някой да има такава за да каже от опит предимства недостатъци и т.н. Мерси все пак колега Цитиране на предходен пост!
  4. В бързината съм допусна грешки, ако можеш да помогнеш с информация пиши, а не ми се прави на даскалица. Цитиране на предходен пост!
  5. Здравейте колеги, Предварително се извинявам ако мястото на темата не е тук, но не намерих нищо за тази чанта 4L0065402 във форума. Проверих в нета и за чантата е дадено само това: - 12литра; - охлажда 20 градуса под околната температура; - захранва се посредством кабел от запалката; - и се изключва когато двигателят е спрян. Обаче никъде не пиши как точно става закрепването към багажника за да стои неподвижно. Колата ми е 4F лимозина и нямам рейките за багажника а на всякъде е показана в Avant. Ако някой има повече инфо за тази хладилна чанта нека сподели че искам да си купя една но не съм сигурен как ще я закрепя.
  6. Тези 525лв ги знам търся нещо по поносимо за и да не са вградени. Ако някой продава купувам
  7. Здравейте опитвам се да намеря страничните щори за задните врати покриващи стъклата. Номерата им са: 4B5861334BEXU -лява 4B5861333BEXU -дясна
  8. Jorkata81

    дефектно А6

    Намира се точно под турбото и го сменяй на 100% че като се запуши започва да духа през щеката и да хвърля масло. Друг фактор за запушен филтър на картерните газове е бял дим през аспуха който е от изгореното масли, зашото почва да го гори. На мен за смяна ми взеха 100лв а филтъра и той е 100лв. но следваща смяна чак след 100к.км
  9. Чак сега намерих време да ги сменя и всичко си заспа, престъргаха ми ги на струг с 2мм и не опират вече за всеки случай като ги подмених я вдигах на крик и завъртах колелото да не би да стържи някъде но всичко беше наред. Мерси още веднъж на всички за съветите
  10. Мерси много за съветът колега дадох болтовете на един приятел да ги скъси с 2мм и смятам ще заспят.Ходих първо до мергел да не би да са ми дали дълги болтове, ровиха там половин час и не намериха по къси.Купих си и секретни с конуси та да е напълно как си трябва колата.В понеделник ще си ги взема билтовете и ще пиша какъв е резултата. Отпред ми опират поне там ги пробвах на задните не съм мерил но ще намаля дължината на всичките да не стане някакъв фал.
  11. Сега слезнах до колата и развих единият сферичен болт за да го подменя. Като го развих наистина контанкта на болта с джантата е около 3мм ивица от външната страна и завих коносувидния но пък той се оказа по дълъг с около 3 навивки от резбата и като го завия усещам че се затяга само че като го развиия и оставя следа на главината в дъното на отвора явно болтът опира челно и се отказах да ги подменям за този момент докато не намаля дължината на конусните болтове. Защото да не би да не притягат както трябва.Ако можете да ми кажете къде може да ги престържа на струг ще съм ви много благодарен.
  12. Мерси много за бързия отговор колега. Така ще ги оставя.
  13. Зравейте на всички имам един може би тъпичък въпрос но ще ми е драго да чуя вашето мнение . Купих си джанти реплики от мергел и ми ги дадоха с болтове които са конусовидни а оригиналните ми болтове са обли. В гумаджийницата пробваха облите оригинални болтове на новите джанти с коносовидни легла и болтът не хлопаше и ми казаха че мога да карам така. Но все пак искам да разбера да не би да прееба нещо я болтовете я джантите така и дали да не сложа конусовидните болтове а само секретният да го оставя объл. Ще очаквам съветът ви
  14. Jorkata81

    A6 2.5 TDI - забива

    Наскоро имах проблем с този филтър на картерните газове. Най-лесно се разбира че е запушен като се развие капачката на маслото и от там излиза въздух а също така и от щеката
  15. Jorkata81

    Помагайте колеги

    Благодаря на всички колеги които се отзовахте, отидох при Мишо както ме посъветвахте и човека оправи нещата, има златни ръце тва момче. Проблемът беше именно във филтъра на катрерните газове, сменихме го и воала никакъв дим никакво свистене като отвориш капачката за маслото. Мишо ми направи и диагностика на и се разбра че оня който ми сменял ремъците не е донаправил центровката на помпата та и тва опари човека. Сега колата върви много по-добре и няма грам пушек Още един път благодарско на всички голям товар ми падна от раменете.
×
×
  • Create New...