Jump to content

windy

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от windy

  1. А възможно ли е ауспуха да се запуши със сняг?
  2. Здравейте. Днес имах следната ситуация: паля студена кола А6 битди с печка /печката не е работила/. След запалването следва изкачване на баир около 3 мин. Някъде след 1вата минута в колата започна да мирише на изгорели газове. След 10ина минути работа и проветрение вече не миришеше. Това нещо се повтори два пъти - сутринта и вечерта. Та питането ми е дали е нормално. До сега никога не е миришело на газове в колата. p.s. действието е в София на -15
  3. Здравейте. Имам следното питане за ауди А6 4G авант - въздушно окачване. Когато мина по-бързо през легнал полицай се чува скърцане от предната част в ляво. Скърцането е само при слизането от бабуната. При качване го няма. Минах и само с дясно колело - няма никакъв шум. При преминаване през дупки, неравности скърцането го няма. Със сигурност ще отида да погледнат колата, но се чудя дали е нещо по ходовата част или нещо се е разскърцало.
  4. Като разбрах какви са ги свършили, направо ми стана лошо. Зарових се в нета какви биха били последствията и единственото, което забелязах беше промяната в разхода. А не е почти един литър а 1,6 литра ако трябва да сме точни. В момента MMI показва едно деление под макса, което мисля че е добре.
  5. Възможно ли е това препълване да доведе до повишен разход на гориво през първите 200км след смяната на маслото? Направи ми впечатление, че колата харчи с около литър отгоре.
  6. Благодаря за бързия отговор. Те затова са го измислили отчитането на MMI - да ти изпише навреме.
  7. Здравейте. Пиша тук, защото мисля, че няма нужда от нова тема. Имам а6 bitdi 2013 модификация. Отивам днес да сменям маслото и ми наливат 8 литра. Запалвам колата /работи около 5-7мин на ниски обороти/ а на MMI в нивото на маслото се появи съобщение, че маслото е повече. Оказа се, че 8 литра събират модификациите след 2015. Моята е 6.4 литра Източиха ми излишъка и сега на MMI нивото е една черта под макса и събщението е Oil level is OK. Трябва ли да се притиснявам от това, че колата е работила няколко минути с повече масло? Има ли вероятност от някакви щети по двигател, дпф филтри и т.н.
×
×
  • Create New...