Jump to content

Vko8

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Vko8

  1. Аналог съм да. Първата снимка е на табло като моето, само, че съм дизел. Втората е на таблото коеот трябва да търся ли??
  2. Колеги малко офф. Да не правя нова тема. Моето е 99 и нямам борд комп. Имам ли вариант да сложа и ккви са процедурите накратко? Искам да си цъкам моментния и средния разход за това го слагам. Не ми е от значение голям малък дисплей.
  3. От скоро съм в клуба, но имам шоглед върху 1.9 дизелите. Моята не искаше да пали сутрин. Тикал съм я и пак неще..Обслужих я, смених всипки маркученца и оск не палеше. И се оказа, че шибания о пръстен на охладителя на маслото - 8лв..... Колко време се чуди даже и майстора. След това смених и четки на стартера и колата стана Чакмак ?Акумулаторът ми е 60ампера, знам, че е малък, но за сега ми върши работа. Преди 4 дни я пробвах в една кю7, много здрава излезе само 1калник за смяна ??
  4. Vko8

    Турбото не се чува?

    Няма го това свирукане ли как да го кажа, което забелязвам на vw и сеат.. Имам катализатор да.
  5. Vko8

    Турбото не се чува?

    Преди една седмица взех а3 110коня 1.9 тди. Вкарах я в бокса за обслужване и днес излезе. Интересно ми е обаче защо не чувам турбото като съм вътре в колата? В сравнение мога да дам същия мотор голф 4ка и леон..доста се чува как включва турбото. Усещам турбото, но от към звук хич го няма. Да не би просто на аудитата да е приглушено по някакъв начин? Извинявам се ако въпросът ми звучи глупаво.
  6. Купувам подлакатник за ауди а3. Също търся и тези мънички куки, на който се закача кората за багажника. Трябват ми тези неща, които стърчат от багажника!! Купувам и капачетата на сенниците(ляв и десен). Ето снимка на болчето ли и аз не знам как се казва на багажника
  7. 209 коня недей ги задушава с газ...по-добре 131 ПД с чип ?
  8. При мен е термостат защото нмам и парно. Купих нов антифриз и термостат и утре летят. Сега остана само ремъците да оправя и почвам с интериора.
  9. А когато е с две врати нямаме ли опред??
  10. Vko8

    Винетка

    Купувам винетка за 2016.
  11. От днес съм горд собственик на А3 1.9 110hp. След доста търсене и загуба на време, което ми е ценен ресурс се спрях на едно сребърно двуврато бижу. Имам няколко проблемчета, които след обслужването искам да направя: 1. Когато смъкна лявото стъкло после не иска да се вдига. След 3 4 натискания на копчето се вдига 1/3 и спира. Натискам пак, вдига се до 2/3 от цялото стъкло..натискам пак 2 3 пъти и се вдига до горе. Когато я заключвам с ключа и задържа лявото стъкло пак не се вдига, при дясното е като по конец, работи идеално. Какви съвети ще ми дадете? Сега видях темата на колегата за смяна на повдигачи. Утре се заемам. 2. Пасажерската врста не се отваря отвътре. Отвън всичко е идеално, но отвътре просто не иска. 3. Загравя на 80градуса. Рядко 90. Термостатче ли?? 4. Задната чистачка се движи трудно. За смяна ли е или да пръсна със спрей? Това е за сега, Бшагодаря предварително колеги!
  12. Vko8

    Цялостно китосване?

    Колеги утре бръмча с почти същото ауди само, че 99година. Без нито една забележчица вътре и вънка.3100лв. Въпросът ми е..99по-лесно ли се чипосват
  13. Vko8

    Цялостно китосване?

    Личи си че е правена при квартален майстор..цветът е мат, не всеки може да боядисва мат.. И Защо да е кофти за чип?
  14. Здравейте бъдещи колеги. Вчера ходих да гледам ауди а3 и почти стигнах до решение да го взема. Единственното, което така да го нарека ме фрапира, е че цялата кола като я чуквах с ръка ми биеше все едно е дърво, пластмаса - познат ми каза, пе щом така се чува, цялата е била китосвана. Почти не усетих ламарина. Колата е пребоядисвана преди 1 година. Въпросът ми е голям минус ли е това за една кола 97 година. Има ли някакви опасности, китът зимата да почне да пада, да се люши? Знам, че двигател се прави, но купето всеки гледа да е здраво. Отдолу няма грам забележка, а праговете са правени скоро(не много добре). Моторът е 1.9 110коня и е в почти отлично здраве, скоростите също, съединителя е скоро сменян заедно с кормилна рейка...та още едно въпросче : сумата от 2600 заслужава ли си при пошожение, че я вземам без гуми, но с два чифта джанти. Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Create New...