Jump to content

Kyle

Members
  • Мнения

    111
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 1,9TDI, 90hp

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

970 профилни разглеждания

Kyle's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Купувам ел. хидравлична помпа - KOYO с номер - 6Q0 423 155AM. Колата е Skoda Fabia 1.2 бензин 64кс, но на помпата пише VWAG, така че предполагам че и от audi/vw може да са същите. Ако някой има такава, моля обадете се на 0898 690940 - Людмил. Благодаря.
  2. Търся горивна помпа за Пасат 4. Каталожен номер 0460404969 ГНП - 110 к.с. Телефонен номер за контакт - 0898 690 940 - Людмил
  3. Здравейте, купувам вакуум помпа за централно. Преди две години си купувах пак и беше към 30-35, сега всички искат 50лв. Търся такава с 10 пина, по възможност по-евтина. Нещо от сорта на 40лв да кажем. Контакт на лично съобщение или имейл iuzunoff7@gmail.com Благодаря!
  4. Здравейте, моля да ми препоръчате тестер за амортисьори в Пловдив. Благодаря предварително!
  5. От Пловдив съм. Втора купувам вече където не работи. Моля да ми пишат само хора, които гарантират, че пищялката работи както трябва.
  6. Здравейте, колеги, От няколко месеца имам проблеми с едната пищялка на вратата. Не свири, та реших да си взема една втора ръка. Интересното е, че като я сложих, едва, едва свиреше. Реших да купя друга, като си помислих, че просто тая която са ми пратили е дефектна. Взех друга, сложих я, и тя свиреше по същия начин. Еб*ти късмета! Реших да сложа работещата ми от другата врата, за да видя да не би кабелите да са проблем, но тя си работеше супер и на двете врати. Исках да попитам от къде мога евентуално да купя нова или някаква втора ръка от човек, който ще ми гарантира, че работи, защото вече много взима да ми писва? Приемам и други идеи! Благодаря!
  7. Акумулатора е проверяван преди 3 месеца и е нов и в перфектно състояние.
  8. Здравейте, закарах колата при електричар и нищо after stock няма по нея. Диагностиката показа че плафона е бил дал на късо, но пък бутона не е изгорял, странно. Така и не разбраха от какво е проблемът. Посъветва ме следващия път като го направи да изкарам бутона за плафона, за да видя дали той не пали аварийните. Интересното е, че не го е правила от няколко дни, та може би се е оправила като е вадил бутоните или нещо друго. Благодаря на всички
  9. Съжалявам за въпроса, но какво представлява това микре и за какво служи?
  10. Това защо чак сега става? Карам я от 3 години. Всички врати са добре затворени.
  11. Здравейте, Днес на прибиране от София на един завой ми се включиха аварийните светлини сами. Забелязах че и плафонът свети сам, когато всички врати са затворени. Оставих колата за половин час, след което плафонът си стоеше загасен (както и трябва да е), но когато покарах още 5 минути плафонът светна отново и аварийните ми се включиха сами сигурно 20 пъти за порядъка на 15 минути. Интересното е, че когато пусках мигач, се случваше да се пуснат аварийните и когато мърдах копчето на плафона отново понякога се пускаха аварийните сами. Как може плафонът и аварийните да са свързани по някакъв начин? Извадих и изчистих бушоните за мигачите и вътрешните светлини (direction indicators & interior lights) мисля,че са тези, но нищо не се оправи. Колата няма аларма. Имате ли идея от какво може да е и как да го оправя? Благодаря предварително и поздрави.
  12. Здравей, Оправи се от само себе си. Не съм имал проблеми няколко месеца вече. Поздрави
  13. Владо, може би си прав. Не светваше подгрев изобщо. Уж каза, че само го е презапоил, не знам защо са толкова пари. Може би от диагностиката?
  14. Здравейте, от скоро започнах да имам проблеми с панела на CD-то. Като го сложа и понякога не иска да се включи изобщо. Пробвам сумати пъти и тръгва. Мислех си, че е от студа, но на -7 се включи нормално. Марката е Pioneer, но не знам модела. Мога да го видя, ако е необходимо. Имате ли идея какво може да е развалено, че да се включва понякога и да не се включва друг път? Благодаря предварително.
  15. Здрасти, оказа се проблем със захранването на бордовия компютър. Електричар го презапои за 60лв. Всичко е точно сега. Благодаря на всички.
×
×
  • Create New...