Jump to content

Vesn@

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Vesn@

  • Рожден ден 24.07.1982

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Female
  • Локация
    София

Vesn@'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ползвам BENQ идеален е.Вземи си го няма да съжаляваш.
  2. Vesn@

    TANDER

    аз останах много доволна от тях.Моята кола даже беше измита и всичко си беше на мястото.И при мен го имаще проблема с прозореца.На място го отстраниха.Даже я вдигнаха на стенда да ми покажат какво са сменили.Става въпрос за сервиз Бояна.Аз съм доста доволна и за да не си мислите, че съм жена и не разбирам ще ви кажа че за всеки случай я закарах и на други майстори които потвърдиха добре свършената работа.Може и да е случайност, но напук на лошото ви впечатление от Тандер аз бях доста впечатлена.
  3. и аз си купих такива много са яки имам предвид Мишелин Алпин А3
  4. Vesn@

    TANDER

    Днес е ден за хвалене - Взех си колата от Тандер и съм ужасно щастлива.Понеже темата е стара не знам дали някой изобщо ще прочете, но искам да успокоя тези от вас които ги е страх да си ремонтират автомобила там.Много съм доволна и от вънщния вид и от ходовата част.Направили са я супер.Изобщо не личи че е имало ремонт.Осребриха ми парите и за гумите.Евала на Булинс.Представиха се добре!
  5. СА 3833 КС Сребристо А3 . Имам и голф3 С 8821 ХА , но него рядко го карам
  6. И аз винаги присветкам.Още повече тая корупция...Лятото ми се случи да ме спрат защото минах на един ЖП прелез при спуснати току що бариери.Срещу мен колоната никой никва реакция....тъкмо си бях взела Аудито А3.И хоп спират ме куките изведнъж изскочиха от едни храсти даже ме изплашиха.Полудях.Запазих спокойствие,дадох си документите и се почна един пазарлък...Тогава не знам как ми хрумна да си включа телефона, държах го в ръката на волана и го записах как ми иска пари Накрая го попитах дали има bluetooth да му го изпратя. Голям майтап,голям резил.Върна ми документите и ми каза веднага да преместя автомобила,защото преча на движението.и ИЗЧЕЗНА ТАМ ОТКАДЕТО ИЗСКОЧИ- В ХРАСТИТЕ
  7. ами мога да ви пусна аванта някоя и друга информация за фондовете..
  8. Ще ви кажа, но да не ме намразите преди да сте ме заобичали - гл. специалист в Дирекция Европейски съюз в Парламента
  9. Vesn@

    TANDER

    Ходих да ги видя частите заедно с човека който ми поддържа колата."Сакар ауто" е вносителя и доставчик,чисто нови са,гледахме ги по кашоните.
  10. Vesn@

    TANDER

    Хора днес - ден десети от оставянето на колата в сервиза - ми се обадиха да ми кажат, че частите ми са дошли и я почват ощи днес
  11. Vesn@

    TANDER

    абсолютен късмет имах наистина.От Тандер ми обещаха тази седмица където идва да вкарат колата да я правят вече, защото повечето части били дошли. Веднага щом имам някакви впечетления от тях ще ви споделя .
×
×
  • Create New...