Jump to content

Radoslav Yonchev

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Radoslav Yonchev

  1. Тя заключва и двете задни врати заедно, или по отделно? Защото само задна лява не се отваря. ПП: Колата дойде, видях ги, оправи се, благодаря!
  2. Чукането при палене на студен двигател е всеизвестен проблем с веригите при 4Г-тата, явно си заминават. Моите вериги (+обтегачи и всичко, което върви с тях) ги смених преди 10 000км и сега нямам никакви проблеми. Да попитам и аз нещо простичко, но с което просто не съм запознат при аудитата... Задна лява врата не може да се отвори отвътре. Предполагам, че е предпазната мярка за деца, за да не се отваря в движение, но как се изключва? Имам и БМВ Е90, като при него си има On/Off отстрани при отворена врата, но на Аудито ми 4Г не го виждам...
  3. Здравейте отново! Искам да попитам при обратен завой или при голям ляв/десен завой с ниска скорост нормално ли е да тресе леко? 3.0 TDI quattro.
  4. Имам още едно питане... Карах колата 10-12км, загря си нормално до 90 градуса, но когато я загасих перката работеше може би около 2 минути след това. Това нормално ли е? Отворих казанчето на антифриза, маркучите/тръбите бяха хладки, течността също. Не бяха горещи...
  5. 3.0 TDI 245hp quattro е колата, закупих я преди близо месец от познат, но мисля, че не е удряна. Гледах в различни сайтове като mobile, cars и видях, че тези, които имат същата броня също имат такъв отвор..
  6. Да попитам още нещо, ако може.. Така ли си е попринцип бронята, или би трябвало да има някакъв капак на мястото на този отвор? От другата страна на бронята не е така.
  7. Имам подобен проблем.. Винаги като заключа колата огледалата се прибират, но когато я запаля се отваря напълно дясното, а лявото остава на половина. Винаги. За да го оправя просто от бутона ги прибирам и двете, след което ги пускам пак да се отворят и се оправя. Някакви идеи защо става така?
  8. Значи ще проверя сензора на дръжката. Да попитам още нещо, ако е удобно... Карах я на магистрала с около 140-150 и имаше доста шум от шофьорската врата, дали са уплътненията или? Имаше силен вятър, но не мисля, че е само от него, бях видял, че и други са се оплаквали от тях. Ще съм много благодарен ако дадете някакви мнения и съвети.
  9. Има keyless start, също така има датчик от вътрешната страна на дръжката, което ме навежда на мисълта, че има и keyless entry, но пък не може да се отключи с докосване.
  10. Здравейте! Имам въпрос относно отключването на Ауди А6 2012г. от дръжката на вратата, защото нещо не мога да го направя... Ще съм много благодарен ако ми разясните дали трябва да настройвам нещо от вътре или просто не го правя правилно.. ?
×
×
  • Create New...