Jump to content

9900

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от 9900

  1. Здравейте колеги, случи ми се нещо много страно. Колата е ауди B8 TDI 2013 120к.с.,на загрял двигател ми се наложи да маневрирам на заден ход.Като тръгнах назад колата еднократно изпушва бял дим, според мен досто повече от обичаиното. Въпроса ми е това нормално ли е според вас? И ако не е нормално на какво е признак?
  2. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    На феист лифта не е проблема в термостата!!! Но които желае може да го смени ?
  3. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    Зад мотора се намира, но да видиш по добре, поне махни капака на двигатела, то е на щипки и се подхваща отпред, към радятора. Повдигаш и излиза А и имаш модел на мотора, по него също може да разбереш
  4. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    На 1300 оборота и моита няма проблем но виж на 800, имам Колега, провери кои мотор си!!! По горе има една схема която съм я публикувал, част 29 е маркуч, шланг след нея посока маслен филтър стоят две клапи, ако твоя маркуч е гумен честито, ако не, добре дошъл в отбора на чакащите. Аз съм писал до Ауди Франфуркт и в Инглостадт завода на Ауди от Франфуркт ми отговорих преди всичко да се свържа с представителството от където съм купил колата и тогава да предприема стъпката да я карам при тях, но наи важното е, че и те са съгласни че колата има проблем.Забравих да уточня аз живея в Германия.
  5. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    За кое ауди става дума, кои мотор, при нас въпросния маркуч е метален и вътре няма ни термостат ни нищо, просто една тръба. П. П. Снимките който си сложил на какво са?
  6. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    Някои ако има някаква идея какво друго освен термостата и шлауха с двете клапи може да се смени за да се оправи проблема с температурата, да пише!!!
  7. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    Незнам, малко е да кажа че съм отчаян, в ауди не успяха да ми направят колата. Шлауха за които говорим е метален при мен също като на някои колега тука, но след него има двете въпросни клапи. В ауди ги смениха и двете, термостата смениха и още някаква клапа и проблема си е същия, температурата се разхожда из показатела, като повече стои на 65-70 градуса от колкото на 90.В ауди дигат ръце и казват че нищо не могат да направят повече, пробваха друга кола при която температурата е по същия начин и сега се опитват да ме обедят че това е нормално.
  8. 9900

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте колеги, от една година карам ауди Б8 ТДИ 120 к.с., ръчка,сега решавам проблема с температурата, които благодарение на вашият опит се решава, опит които колкото и нетепично да звучи споделям с един от сервизите на ауди в Германия и ме гледат като ударени с парцал. Смениха термостата, смениха някакви клапи и температурата на колата продалжава да се вихри надолу нагоре по таблото, казах им за шлауха а те, нямало как да е, не показвало на компютара им,обедих ги да пробват с тоя маркуч с клапите които са без никаква електроника. Смениха маркуч с такава клапа, но на снимката се виждат че има две клапи, незнам как са успели да сменят само една, както и да е върнах им я и другата да сменят. Казуса е тука че ме убеждават че е нормално, а за мен това не е нормално, както и за други хора от форума, който са си решили проблема с този шлаух, от случилото се до тук ми става ясно че не мога да разчитам на компетентно мнение на този сервиз на ауди и тука искам да задам един въпрос? Когато тръгна да слизам по надолнище с 12% процента наклон(толкова пише на знака ) на 2 и някои път на 3скорост, след като сляза, след около 700 е дълаг наклона, някои път колата мирише на феродо(на съеденител). В ауди казват че това е нормално, имало някъкъв голям филтар и от него миришело , нямам думи. Мисълта ми е, това нормално ли е? Забравих да спомена че колата е още в гаранция и да ги мъча да го сменят докато не е заминало тотално. Благодаря предварително!!!
  9. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    Оцветения номер е маркуча, отстрани е номета на детаила, надявам се че бях полезен
  10. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    Маркуча с клапите е, до това заключение стигнаха,макар че аз бях сигурен още преди това, защото хорта имаха същите симптоми като моите. Моя маркуч обаче не е метален.
  11. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    Утре обратно докато си я оправят
  12. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    Моият мотор пак е CJCC но 120 к.с. Проблема с температурата го има но понякои път и мирише. Имам час в ауди сега в понеделник и ще ги видя какво ще направят, поне ще ми дадът пълния списак с нещата който са сменили и ако се оправи ще напиша какво са сменили
  13. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    Някои път мирише ли на "съединител",какъв е мотора на колата?
  14. 9900

    Загрява до 70 градуса???

    Здравей,явно това е проблем на b8,защото и аз имам същия проблем.Мисълта ми е когато температурата стигне 90 градуса мърда ли и ли заковава и не мърда от там,независимо от терена по който караш?Питам защото днес в Ауди ми казаха че така било при тия модели с дизелови двигатели,температурата варирала между 90 и 70 градуса.
×
×
  • Create New...