Jump to content

kireto1

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A2

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kireto1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Още нещо да добавя.Когато подам газ тази сонда се отваря ето така Това какво означава?Че работи или че не работи
  2. А аз се надявам ако сменя сондата да ми падне на 8-8.5.Но и друго се чудя ,ако наистина падне градското на толкова на колкото ми се иска , то извънградско на 4 ли ще падна ???
  3. Не знам защо.Сега всеки ден тествам колата с OBD и не ми излизат никакви грешки.Дали самата букса не е правила хубав контакт?
  4. Каква марка сонда сложи? И какви мизерии ти правеше.Нещо прекъсваше ли? Не вървеше ли?Много гореше ли Защото при мен засега освен разхода ,друго не виждам.
  5. За тази грешка ли говориш P 1180 И защо след монтажа и демонтажа не ми излиза??? Да изчакам ли следващите 100 км. градско и да видя разхода или направо да я сменям
  6. Това е от мойта блутутбукса.А от сервиза само ми казаха че сондата е за смяна
  7. И при мен става въпрос за тази преди катализатора с 5 кабела е. В един сайт е намирам 234.00 лв.но трябва предварително да се плати ,което не ми вдъхва много доверие https://www.avtochastionline24.bg/ngk/1041124 А на мен 9.7 не ми е правила. 10 10.2 10.5 нещо такова,Меря на пълно пълно,и само аз си зареждам
  8. Здравейте на всички. Понеже моят проблем е почти същият ,реших да не отварям нова тема а да задам въпросите си тук. Колата е купих септември 2016 ,и досега градско под 10 не съм я свалил ,а извънградско точно 5. Няма значение скоростта 100 ,120 или 140 - точно 5/100.Градското ми се стори много и реших да си купя букса за диагностика. Закачих колата и показа грешка ламбда сонда.Закарах я на оригинален комп. и момчето ми каза ламбда сензор и 100 % високия разход е от нея .Свалих я и отидох да търся евтина (NGK 250.00 лв.) но не намерих ,и си сложих старата.Закачих си и буксата и тази грешка вече е нямаше.Дали момчето ми е изтрило, или ако тя е проблемна грешката винаги ще се появява? Вашият разход какъв е ? заслужава ли си да купувам нова ламбда сонда?
  9. kireto1

    Символ на дисплея

    Днес проверих хидравличната течност която е под левия фар, нивото е на максимум
  10. kireto1

    Символ на дисплея

    Това излиза на дисплея, там където изписва ОК .Не е лампа от таблото.
  11. kireto1

    Символ на дисплея

    Здравейте на всички От няколко месеца съм собственик на една а2 - прекрасен автомобил.От около месец , само когато е кара жена ми и излиза следния символ на дисплея -един оранжев кръг вътре с обърнат триъгълник а от страни удивителна.На някой излизало ли е нещо подобно
×
×
  • Create New...