Jump to content

deviant

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi S6 4G 4.0TFSI

Контакти

  • Website URL
    http://www.google.com

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Somewhere in the middle of nowhere

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

deviant's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При вабонти отидох за 1 конкретно нещо - преден амортисьор, който поправиха. Те в това си специализират. Те не правят диагностика на ходова част. Други 2 сервиза ми сменят няколко неща (по задницата)... за тях не съм казал, че съм доволен от свършената работа.
  2. Ходих във вабонти за преден амортисьор и останах доста доволен от тях. Проблема е, че отзад не е ясно дали е амортисьор а смених сумати неща вече (равнявайки се на 1 амортисьор...). Проблема е, че получавам точно този отговор - еми съжалявам, ама не било това. На няколко места ми казват същото - тропа, ама не знаем от къде е. В крайна сметка пак ще посетя вабонти този път за задния амортисьор да му направят една диагностика, да го разглобят и огледат и ако е от него да го поправят (ако е възможно).
  3. И аз съм със същото хлопане.. също отзад в дясно. След смяна на тампони и възглавница се оказва, че не е в тях проблема... Накрая ще се окаже кората
  4. Тръгнах да ъпдейтвам колата преди малко, но ми излиза само "The medium is currently unavailable". С 32GB SDCard го правя ъпдейта. Форматирана е на FAT32 и файловете са качени директно на картата, като пробвах и да ги кача в папка "K0942_Q3-A6-A7-A8". Сегашна версия: Грешка: За секунди показва опцията за ъпдейт "New version: / Start update / Cancel" и после минава към грешката, като докато минава през страницата за ъпдейт не показва новата версия версията. Някакви идеи Edit: До ъпдейт-а стигам през Setup MMI меню-то. Hold на "back + car" бутоните нищо не прави при мен.
  5. Колеги, ъпдейта качен на 31-ва страница от N1995 става ли и за S6?
  6. deviant

    Претапициране с кожа

    Като ти отвори линка ти добавя едно /s накрая.. махни го.
  7. Как го постигна този разход бе колега Моя двигател 4.0 TFSI не пада под 20л. градско.
  8. deviant

    Audi A6 2018

    Интериора на сегашната генерация ми харесва значително повече от новата. Като цяло когато всичко е един голям монитор просто не ми харесва. Теслата + японските вече са така от вътре и са ужасно грозни...
  9. Турците и Албанците по авто къщите .. да (и то особено ако се знае, че са за износ). Ако ги хванат глобите са големи. Частно лице - шанса за върнат километраж е много.. МНОГО малък.
  10. Ако искаш "премиум" на под определени километри, цената скача .. ДОСТА! Ето ти пример за A6 C7, което е на 43к км (няма как да не са реални). Цък (38к евро), като за сравнение, повечето на по 100-150к км са до 30к евро.
  11. "Сега" като ги забранят.. това няма да стане от днес за утре. Минимум 5-10 години.
  12. Вдигнал съм си бюджета до 40к. Ориентирал съм се точно към "6-так куатро", но няма да е дизел, а TFSI.. предвид годишния ми пробег, няма смисъл дизел. Твоя съвет за 20к първоначална вноска за кола върната от лизинг... не е много удачен, предвид обявения ми бюджет. Подобна кола взета от България е 65к в най-добрия случай. В Германия избора е доста... ДОСТА голям и не би трябвало да имам проблем с намирането на подобен автомобил за тия пари. Търсенето започва съвсем скоро
  13. 35к лв. ми е максималния бюджет в момента, като имам заделени още 3к за разходи след покупката. За втората обява съм объркал линка. Спрял съм се на още 2 обяви от мобилето: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11486566658790999 http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11480876671013736 Ако я взимам от Германия .. и то за повече пари (да кажем 40к), то разхода ще ми стъпи доста над предвиденото..
×
×
  • Create New...