Jump to content

kaloianxxl

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4

Последни посетители

577 профилни разглеждания

kaloianxxl's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Днес както си карах колата, натистнах лостчето на темпомата и се оказа че работи. Странна работа, при наличието на моите проблеми с адаптацията и кодирането.
  2. Благодаря ви за отделеното време, но няма как да ми помогнете. Един местен майстор опита и не се получи, кодирането и адаптирането все едно са въведени веднъж и повече не могат да се променят.
  3. Няма какво да добавя, защото само ще се повторя отново.
  4. 04042 комби с мулти волан моят трябва да е 00041. Няма да ви губя времето с някакъв елементарен пропуск, моля някой който има същия проблем да ми помогне.
  5. Когато направя тест на 00111, опцията за запаметяване не е активна. Кодирането от свалената кола да речем става, моята е седан и няма мулти волан.
  6. Темата съм я прочел цялат, заедно с доста други на английски език. Активирал съм темпомата от Еngine login 11463, волана и абс-а също съм ги въвел спрямо моята кола. Проблема е само с кодирането и адаптирането от Steering Wheel, не могат да бъдат запаметени въведените от мен числа. При някой се полчава като пробват няколко пъти, но при мен не става. Имам в наличност и модул 8E0 953 549 N, с него проблема е същия, частите са свалени от мен и са работели. Лостчето за боровия компютър го дадох само за пример, има бутон.
  7. A4 b6 Alt 2001 с ръчни скорости седан. Има ли нещо друго което да проверя? Волана е четири лъчев обикновен, инсталирах борд компютър и датчик за течност на чистачките, кодирам 00041, но когато трябва да запише въведената от мен стойност, тя остава старата.
  8. Аз съм от Пирдоп. Единствената грешка която ми излиза е тази - Cruise Control Switch (E45): Implausible Signal. Пробвъл съм дори с оригинален кабел VCDS, резултата е същия. Колата е със окабеляване което е замерено, има и работещи датчици на педалите. Всяка команда от лостчето на темпомата се разпознава от колата, от адрес на двигателя. Пробвъл съм с лостчета 8E0 953 521 D и 8E0 953 521, разлика няма.
  9. Здравейте. След дълго търсене на решение на моя проблем, реших да потърся помощ тук. Модул с номер 8E0 953 549 Q или друг не могат да бъдат кодирани, след въвеждане на цифри отговарящи на моята кола и тяхното записване, те винаги остават старите. Адаптацията от 81 канал с въвеждане на 00111 може само да се таства, но опцията за запаметяване не е активна. Ако някой се е сбълсквал с този проблем, ще съм му благодарен да сподели как го е разрешил.
×
×
  • Create New...