Jump to content

bassab

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

bassab's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. някой знае ли къде във Варна рециклират хидравлични рейки? Дайте някакви координати.
  2. виж някъде по страниците по-долу има по твоя пробем:механизъм на ел.стъкло мисля че се казваше темата
  3. bassab

    AUDI A4 1.8T Quattro

    не че така карам, реших само да пробвам. 7500 на 1-ва. На 1-ва преди съм вдигал 60, влиза в червената зона, но е изключвала-до днеска.Никой ли не го е правил? Mobil 1 10w40
  4. bassab

    AUDI A4 1.8T Quattro

    Здравейте, днес при 7500 оборота изключи бензиновата помпа ли не знам какво точно и колата "дръпна назад". Нормално ли е? На някого случвало ли се е такова нещо? Преди да взема аудито карах Nissan Micra - пълнеше си километража без да има признаци нещо да изключи. При аудито нещата не стоят така, май?
  5. bassab

    Разход А4 1.8Т

    A4 1.8T quattro Бензин 10 - 12/100 Газ 11.5 - 18/100
  6. bassab

    1.8Т

    При мен като стигна 2800 оборота и усещам все едно че някой ми бие един силен шут отзад. Иначе удоволствието е при и над 4500 (на 5-та). Колата ми е A4 1.8T quattro
  7. Аз имам същия проблем. Досега съм ходил поне 10 пъти да ми го оправят, след което работи по няколко месеца, а след последния ремонт работи само 3 дни. Казаха ми, че проблема е в студените спойки на управляващия блок. При мен духа само топло и само към стъклата, което е по-добрия вариянт, защото имах случай да духа само централно на студено и вярвай че не е приятно като започнат да ти се запотяват стъклата и не можеш да ги обдухаш.
  8. Здравейте, във форума има доста приказки за програмата Vag Com, но никъде няма пълно ръководство за работа с нея. Предлагам всички, които са правили по нещо да опишат с по няколко реда какво и как са го направили и да си спретнем дружно едно ръководство. За ауди А4 1995-1997 нулиране на сервизни интервали: selekt 17 - instruments Adaptation - 10 въвеждане на канал от списъка по-долу в "Channel Number" Read "Store Value" е текуща стойност на канала Въвеждане на "New" стойност от списъка по-долу. Test Save Channel 05 показва разстоянието да следващата смяна на масло. Това разтояние е в хиляди километри. При въвеждане на стойност 8 в този канал напомнянето ще светне след 8000 км. Channel 06 показва разтоянието до следваща инспекция 1. Стандартната стойност е 24 - 24000 км до инспекцията Channel 07 показва времето до следваща инспекция 1. Стандартната стойност е 36 - след 360 дни ( или след минаване на зададените километри в канал 6 - в зависимост от това кое от двете ще изтече първо) Channel 08 показва времето до инспекция 2. Стандартна стойност 72 - 720 дни. Ако някой може да опише как се прави автоматично да се заключват вратите при достигане на определена скорост или след определено време, или пък каквото се сетите ще е от полза за всички.
  9. Колега, не мога да ти отговоря защо при едната работи, а при другата-не. Аз също имам проблем с Vag-com-а. При мен версии 311.2 и 409.1 работят, но с едно стартиране на програмата мога да направя връзка САМО с един контролер, след което програмата спира и трябва да я затворя, отново да я стртирам, за да се свържа с втори контролер и отново спира, затварям, отварям и т.н.т. Лично мен това малко ме дразни. Може ли причината да е в операционната система на компютъра - win. vista home premium? И най-кофти е това, че взех кабела СПЕЦИАЛНО ЗАРАДИ КЛИМАТРОНИКА, за да му чистя грешки, при цялостно сканиране и двете версии откриват климатроника, но и двете версии не могат да направят връзка с него. Поне си нулирах сервизните инспекции.
  10. Какъв ти е проблема по-точно?
  11. Dell дават най-голяма гаранция-3 години. Това не е за пренебрегване. И аз си търся преносим компютър и вече съм се насочил към тази марка-вярно малко по-скъпи са, но пък който е патил от комп. се съобразява и с гаранцията. Dell Inspiron 1525 - те тава е!
  12. Audi-то е 1995 А4 1.8Т. Първия път като ходих да ми чистят грешките на климатроника ми казаха:"Честито! Климатроника може да работи с години, може и след две седмици пак да откаже"-явно наистина им е проблем. В момента моя климатроник не духа топъл въздух и не иска да сменя посоките на обдухване-духа само централно-нито от към стъклата нито от долу. Компресора включва нормално, може да се влючи и за въртенето на въздуха през купето. Същия проблем го оправиха само с почистване на грешки с програмата Vagtool, но не знам с коя версия. Вече имам Vagtool 2.0.9 и ще пробвам скоро. Vag-Com 704 мисля, че няма да сработи с моя автомобил-малко е старичък?
  13. Никакви грешки не ми изписва. Пробвах с Vag-Com 409 , известно време търси, но не можа да направи връзка с климатроника.
  14. bassab

    vag-com

    Напиши ми на ЛС мейла си.
×
×
  • Create New...