Jump to content

TheGentleman

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Volvo S60

Последни посетители

291 профилни разглеждания

TheGentleman's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря ти за всичката информация !
  2. Какви проблеми имат бензиновите двигатели и каква препоръка можеш да ми дадеш относно двигател. (Дизел или бензин) Определено не съм заинтересован от големите двигатели. Те със сигурност не са ми по джоба. Относно цените и аз съм забелязал, че диапазона е доста голям, но както казах, не съм много компетентен...
  3. Неправилно ми е зададен въпросът, понеже не съм много компетентен и като цяло си нямам много представа от марката Ауди. http://m.mobile.bg/details/11497949385982971 Като конкретни въпроси може би следните: Направило ми е впечатление, че повече се карат дизелови А7-ци (мое виждане). Какъв им е плюсът и дефакто какви са основните компоненти, които трябва да гледам при евентуалната покупка на такъв(освен дюзите и турбото). Също какви могат да бъдат проблемите и до каква цена варира едно обслужване при проблем. Предварително ти благодаря за информацията и отделеното време !
  4. Здравейте, нужна ми е цялостна информация относно А7. Няма значение от мотора, интересувам се от поддръжка и какви евентуални проблеми могат да възникнат. Ако можете да говорите и във цифри относно поддръжката, ще бъда много благодарен. Целта на темата е от вашите компетентни мнения, да преценя дали мога да си позволя такъв автомобил.
×
×
  • Create New...