Jump to content

mimetobl

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A2

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mimetobl's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Не съм много сигурна, че темата ми е точно за тук, но днес се регистрирах и не съм на 100% запозната с правилата на сайта..., за което се извинявам предварително! От известно време имам проблем с чистачката на колата - карам А2 - 2001 година. По време на работа се откача и се обръща и напоследък в дъждовно време изобщо не мога да карам. Смених чистачката с нова - оригинална, но проблема си остана.Това ме навежда на мисълта, че проблема е в самото рамо. Сякаш не закача добре и стабилно чистачката. Някой може ли да ми помогне със съвет или диагностика на проблема? И евентуално да ми съдейства при закупуване на нова част(рамо) при необходимост.... Качвам и реална снимка от днес - надявам се да добиете представа какъв е проблема и каква част е необходима. Благодаря предварително!
  2. Здравейте, Не съм много сигурна, че запитването ми е точно за тук, но днес се регистрирах и не съм на 100% запозната с правилата на сайта..., за което се извинявам предварително! От известно време имам проблем с чистачката на колата - карам А2 - 2001 година. По време на работа се откача и се обръща и напоследък в дъждовно време изобщо не мога да карам. Смених чистачката с нова - оригинална, но проблема си остана.Това ме навежда на мисълта, че проблема е в самото рамо. Сякаш не закача добре и стабилно чистачката. Някой може ли да ми помогне със съвет или диагностика на проблема? И евентуално да ми съдейства при закупуване на нова част(рамо) при необходимост.... Качвам и реална снимка от днес - надявам се да добиете представа какъв е проблема и каква част е необходима. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...