Jump to content

wandering133

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от wandering133

  1. Здравей, колега, Както се вижда не ти бие грешка на таблото. Според мен по-добре да се закачи на дизгностика и да се следи налягането на ГНП. Знам, звучи нелогично, но може самият датчик(на гнп) да е в начален стадий на повреда. Ако имаш познат със същия мотор свалете датчика от неговата и тествайте. Бих се навил да помогна, но не съм в София в момента. Поздрави и успех!
  2. Прекъсване на мотора няма. Не мисля, че е геометрия. Има само клатене(трептене, вибрации) в купето при ускорение след 40-50. Смених вътрешни карета, не е от тях, защото проблемът остана същия. Не мислим, че е от тампони, защото на място колата няма вижрации. И гумите също са проверени, не е от тях. Някой други предположения?
  3. Ще погледна колега, но аз мислех, че е от тампони или вътрешни карета. Може ли те да са виновници?
  4. Здравейте колеги, На трета скорост като вдигна до 2-2200 хил оборота започва купето да се тресе(клати) и е ужастно! Същият момент го има и на 4та,5та и 6ста скорост. Не мисля, че е от гумите или джантите, защото са ми чисто нови. На неутрална скорост съм се спускал вчера с 120 километра няма такива явления, колата е спокойна. Някакви предположения за диагнозата й? Моторът е AVF 1.9 131hp 2002година Благодаря предварително!
  5. Здравей колега, Търся предна решетка за A6 1.9 2002 фейслифт. Прикачвам снимка
  6. Благодаря, най-вероятно е от телефона.
  7. Здравейте колеги, горе вляво(ако си срещу муцуната на колата) на предното стъкло имам една черна правоъгълна пластмаса. Въпросът ми е дали това е датчика за чистачки и дали колата ми има изобщо сензор за дъжд. Колата е 2002 година AVF мотор(седанова)
  8. Добър вечер, колеги! Имам много вибрации по скоростния лост, както и 1ва и 2ра влизат малко трудно. Въпросът ми е дали някой знае колко тампона има под двигателя и колко са на скоростната кутия. Принципно знам, че тъй като е надлъжно разположен двигателя може и да е от това, но искам мнение и малко повече информация. Проверих по-миналата седмица и единият тампон(този до ангренажа) е отишъл. Затова искам да знам дали да вземам всички тампони и колко са те. Лека вечер засега
  9. Здравейте, колеги. Искам да попитам и вас дали някой се занимава с шумоизолация на вратите, прозорците и т.н. В това време се влиза отнякъде студ в купето и не мога да раЗбера от къде. Имам подозрения, че на предите врати уплътненията са отишли, защото като вдигна 140и нагоре се чува шум от прозорците. Очаквам вашите коментари и предложения за майстори(по възможност в Плевен или София). Благодаря предварително, Поздрави!
  10. Проверено е всичко. Няма проблеми там!
  11. Добър вечер! Това лято си закупих Ауди А6, 1.9тди 131 коня, 2002година. 3 месеца ме слушаше много, но преди 2 седмици се появи проблем, когато запаля колата и пусна фаровете или габаритите не ми светят оборотомер, скоростомер, заден ляв габарит и всички светлинки в колата общо взето! Прикачвам снимка. Ако някой да ме посъветва какво да правя ще му бъда много благодарен. Нов съм във форума, без хейт
×
×
  • Create New...