Jump to content

Aresenal3

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Aresenal3's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Коя клема + или -, или и двете най добре.
  2. Здравейте, понеже се преместих в друг град и не си карам старата кола по 2,3 седмица. До преди няколко месеца нямах проблеми с акумулатора. Обаче последно време ми пада 3 пъти, зареждах го с зарядно но след 2,3 седмици пак е паднал. Как да процедирам да не пада заряда. Да махна ли клемите или направо да сваля целия акумолатор или да го оставя така закачен за колата?
  3. Здравейте, има ауди а3 2000г 1.9тди. Сега карам с масло 10 w 40, но днес видях че на минимум, маслото е на 5000км но имах теч и е текло който е отстранен. Въпроса ми е дали ще е проблем да долея 5w 40, понеже има малко от него ще долея 50 до 100 гр. Питам понеже сега съм малко финансово затруднен и немога да направя обслужването, така ще карам макс 500 км. макс един месец.
  4. Aresenal3

    Съвети за а4 Б6

    Те и на б6 и б7 ли са алуминиеви?
  5. Aresenal3

    Съвети за а4 Б6

    Здравейте, обмислям да си купя ауди а4 Б6 1.9 тди, Въпроса ми е чувал съм лоши отзиви за алуминиевата предница,тя колко горе долу изкарва като километри и още един въпрос турбината с променлива геометрия ли е?
  6. Aresenal3

    Отлепил се таван

    Това лепило става ли? И дали ще устави петна.
  7. Здравейте, разлепил ми се е тавана на а3ката,говорих със един тапицер той ми каза да сваля тавана и да му го занеса той ще го залепи. Но незнам как да сваля тавана кажете някакви напътствия. И още едно въпросче ако го сваля и реша да го залепия сам какво лепило да ползвам?
  8. Aresenal3

    Кора под двигателя

    Ето така изглеждат държачите за гредата, но не знам какви болчета трябва да сложа.После мисля да захвана самата кора със свински опашки мисля че няма да се откъснат?
  9. Здравейте, купих си кора под двигателя понеже до сега нямах. Кората е със страничните подкалница който хващат кората за двигателя. Бихте ли ми дали насоки как да я сложа, и какви болчета да взема понеже няма болчета с нея?
  10. Здравейте, от извесно време парното не ми духа силно, и мисля че течноста е поизчезнала. Къде се проверява за да се видия дали има нещо. Колата е ауди а3 1.9тди 2001.г
  11. Aresenal3

    Маховник

    Тези цени дали са актуални, че ми се струват малко високи 850 лв за конплект с маховник?
  12. Aresenal3

    Маховник

    От тези модели откаде да разбера кой е за моята кола, има разлика в цените и в серияния номер.
  13. Aresenal3

    Маховник

    Какво мислите за марките съединител STARLINE, WESTLAKE? Знам че най добрите са Luk, sachs.
  14. Aresenal3

    Маховник

    Здравейте, при смяна съединителя (аксялен лагер, феродов диск и притисквателен) без да сменя маховника. Какво ще стане ако се прецака маховника. И може ли да се кара с прецакан маховник и какви са последствията? Кола е а3 1.9 тди.
  15. Aresenal3

    Палене за първи път

    Да не би подгревните свещи да са се прецакали.
×
×
  • Create New...