Jump to content

KristiyanGochev

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 2.0TDI 2006

Персонална информация

  • Локация
    Sofiq

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

KristiyanGochev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги. Моят проблем се оправи след смяна на маслото на скоростната кутия и чистене на насъбралите се грешки от компютъра. След това не съм имал повече проблеми.
  2. KristiyanGochev

    Грешка 1 km/h

    При мен се изключва като натиснеш бутона Reset, който се намир на ръчкта за чистачките, поне при мен с едно натискане пускаш втория компютур, а с второто натискане влизаш в менюто. От там даваш Set и търсиш speed limit и изключваш. Успех.
  3. Здравейте колеги! Нов съм във форума и от близо месец съм собственик на Audi A4 2006 2.0tdi 7-ем степенен автоматик, тип мултитроник. Предварително се извинявам, ако допускам някакви неточности, но да си призная не разбирам много от коли, но поне не се правя на разбирач. Та проблемът ми е следния: Преди да закупя автомобила го закарах на сервиз да го проверят. Майсторът каза, че всичко изглежда "ОК", само трябва да се подменят някой дребни неща като на всяка една кола. Взех автомобила, смених му масло на двигателя, филтри, предни носачи, ремъци, водна помпа и т.н. Всичко "ОК" първите 500км, но след това изникнаха 2-ва проблема: 1ви: При намаляване на скоростта почети до нула, например преди 'легнал полицай', се получава странен шум наподобяващ стържене, все едно две железа се допират при вибрация. 2ри: При ускоряване, някъде около 1900-2000 оборота и около 50-60 километра в час, се получава леко придръпване(приритване), миля си че е при смяна на скоростта от 2-та на 3-та.Не го прави всеки път а от време на време. Реших, че трябва да и сменя маслото на скоростите, четох доста мнения "за" и против смяната, но в крайна сметка реших, че ще го сменям. Сложих му оригинално на Audi Тествахме го след това с майстора, всичко ток и жица. Тръгвам си аз от сервиза и след 5 км пак придръпва(приритва), три-четири пъти и след това спря. Закарах я пак при майстора, закачи я на компютъра и каза че имало грешка за турбото...каза нещо за накакъв "мозък", но зачисти грешката и ме накара да я тествам пак 10км...но проблема не е появи. В крайна сметка препоръката на мастора беше да я покарам 5хиляди км и да видим,но най-вероятно била за нова верига и ремонт на барабаните. Извинявам се за дългото обяснение, но исках да съм максимално изчерпателен. Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Create New...