Jump to content

miti4nia

Members
  • Мнения

    79
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно miti4nia

  • Рожден ден 20 Февруари

Друго

  • Kaра
    А4 В6

Последни посетители

766 профилни разглеждания

miti4nia's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, при мен отново се появи същият проблем. След смяната на температурни датчик стрелката за температурата отново взе да играе. Дайте съвет къде да търся проблема.
  2. Колега,би ли казал малко повече подробности за тази пластмасова фиба,защото и аз имам същия проблем.Днес отново ми светна лампата на охладителната течност и аз изтръпнах,помислих ,че ми е отишла пак гарнитурата на главата ,но температурния датчик ми е за смяна защото стрелката играе от 50 до 90 градуса постоянно,сигурно и на мен ми губи от там антифриз.И къде точно се намира този датчик и тази фиба продава ли се нова в магазина.
  3. Колеги имам нужда от помощ,вчера като се прибирах от път забелязах,че стрелката показваща температурата играе от 90 до 50 градуса.Постоянно се вдига и слиза,та въпроса ми е температурния датчик ли е за смяна или повредата е в таблото.Ако на някой му се е случвало нека сподели къде е проблема.Благодаря предварително.Колата е Б6 (дизел ако има значение)
  4. Карай си смело,нищо и няма.При мен като сменя маслото, за първите 700-800км ми бута маслото от макс-до минимума,доливам 500мл и до следващата смяна на 10 000км маслото не пада и на половината щека.Всеки път е така ,не знам как става-вече 4 пъти го сменям откакто имам колата, и всеки път е едно и също.Маслото е Kastrol EDGE turbo diesel titanium 5-40
  5. Сърдечно благодаря,сега вече го разбрах.
  6. Да,това го разглеждах,но е само за предните врати,мен ме интересува за задните.
  7. Здравейте колеги ,моля малко за помощ.Някой може ли да ми каже как да си сваля металната кора на задна лява врата.Днес ми се развали прозореца и сега не мога да го вдигна .Свалям го с копчето, но не мога да го вдигна-чува се едно претракане .Свалих кората,моторчето и колонота,но не мога да сваля металната кора да извадя механизма за прозореца.Търсих в търсачката но ми излиза само за предните врати,ако някой знае как се сваля тоя механизъм нека сподели.Благодаря!
  8. Здравейте колеги,и аз искам да направя тази процедура,тоест да си сменя оригиналния концерт с някякво СД. Понеже не ми се отварят линковете в темата, ще може ли някой да ми качи нови линкове с необходимите неща. И друго да попитам ,някой знае ли добър майстор в Пловдив който да ми направи тази процедура? И дали в Технополис-в сервиза се занимат с такива неща,защото смятам оттам да си закупя СД-то. Благодаря предварително.
  9. miti4nia

    Грешка 1 km/h

    Оправих го както писа ceckoguide,благодаря за инфото.
  10. miti4nia

    Грешка 1 km/h

    Сега като се сетя,наистина ми светваше когато подавам повече газ,даже реших че си внушавам.Сега пробвах чека да видя какво ще покаже, но при покой колата и ми излезе тая грешка заедно с каничка за масло и пише OIL. Утре ще пробвам в движение да го занула това в движение. При спряла кола си играх с тоя чек,да видя какво показва и явно съм активирал това за скоростта.
  11. miti4nia

    Грешка 1 km/h

    Здравейте,днес както си карах и на таблото ми светна въпросната грешка.Жълт кръг ,отвън числото едно ,а вътре пише km/h. Проверих си маслото и антифриза и всичко е ок.Колата си пали,работи и върви нормално.Някой да светне за какво става въпрос.
  12. Погледни си предните накладки,при определено износване светва тази икона на таблото.Имат датчик-при мен беше така и след смяната се оправи.
  13. Отвил съм всички болтове,горе и в подкалника,сега го видях ,точно снадката при мен е лепена със силикон и ме е страх да е дръпна ,Дърпам пък каквото стане-тя така или иначе сълзи от там,ако трябва ще търсим друго от моргите.Свалих го,оказа гуменото съединение нещо е скъсано и липено със силикон.Продавали се ново такова нещо или да го лепя и аз със силикон пак.
  14. Как се сваля казанчето за течността за чистачките,свалих подкалника но не виждам как да сваля по отделно горното от долното казанче което е в подкалника.Как са съединени двете,защото при мен точно там е спукано и са го лепили с някакъв силикон и от там ми сълзи и губи течност.Не виждам никакъв вариант за сваляне между горното където се сипва и това голямото където е в подкалника.
×
×
  • Create New...