Jump to content

Vincenzo Nibali

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 C5

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Vincenzo Nibali's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега картера смени ли? Най вероятно е лагер. Все пак направи една проверка да не трака някоя дюза.
  2. Vincenzo Nibali

    А4 б5 не пали

    Колега, проблем със стартера или шалтера имаш.
  3. Ясно, а къде мога да видя кои кабели се дават на маса, защото прерових всичко и не намерих. Не ме интересува борда, просто искам таблото да работи коректно.
  4. Ако проблема е от свещи и бобини, на газ ще работи осезаемо по-зле.
  5. Благодаря за отговорите. Сега намерих малко време да си систематизирам въпросите, че верно съм писал разбъркано Колата е 2001 А5 Ц5 1.8т ръчна таблото е ягер с дигиталния часовник и малкия дисплей номер 4B0920900K 1. Точно същия номер ли да търся? В ЕТКА има различни номера, някои се различават само по последната цифра. Въобще номера да го гледам ли? 2. Буксите отзад еднакви ли са на големия и малкия дисплей, съответно на ВДО и Ягер? При мен са синя и зелена. 3. Кодирането как се прави? Да кажем, че софтуерната част с извличането и кодирането ще я оправим, ама хич не ми се преправя инсталация
  6. Имам табло Ягер с дигиталния часовник и малкия дисплей. Колата е с ръчни скорости. Точно същото табло ли трябва да сложа или става и с големия дисплей или от автомат?
×
×
  • Create New...