Jump to content

gonky

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от gonky

  1. Колеги, някой знае ли с колко Nm" се стяга болтовата пробка на картера?
  2. Здравейте колеги, търся си крик! Въпроса ми е от 4ф ще стане ли на 4g платформата? Видимо са еднакви?
  3. Здравейте колеги, имам странен шум като на колегата от видеото! В него се казва, че било нормално, друг че е ГНП. 2.0tdi 177kc
  4. Здравейте колеги! Има ли вариант да изключа софтуерно старт-стоп системата? Живея в малък град и градско много дразни, всеки път трябва да го изключвам ръчно.
  5. Трудно е за 200лв. Ако някой колега предлага ще я взема веднага.
  6. Аз съм с нормално окачване. А6 Седан. Благодаря предварително
  7. Акумулатора под гумата си седи нали? Може ли снимка на оригиналният крик?
  8. Здравейте колеги! Възнамерявам да си купя резервна гума 20" каквато си е по стандарт за 4G. Въпроса ми е ще си стане ли без проблем на акумулатора от горе или има някакви интервенции при кабелите и т. н. Крикът какъв трябва да бъде? Благодаря!
  9. Така смятам да направя, че не можах да и се нарадвам! В кой сервиз да е?
  10. Възможно ли е да е проблема в някой тампон, скоростната или на мотора. Тресенето по някога е брутално.? Няма никакви шумове по принцип. Днес карах на кратки разстояния колата в провинцията, нито един път не притриса. Вчера в София по светофарите беше брутално. Та се за мислих, че няма да е само от тампон. Какво да направя?
  11. Доверен сервиз за Сф? Могали да прецакам нещо, ако покарам така?
  12. Могали да прецакам нещо, ако покарам така?
  13. Здравейте колеги! От скоро съм собственик на Ауди А6 4G 2.0 tdi 177k.c. ръчни скорости. Колата е на реални 110к. При потегляне на първа предавка има тресене като, че ли не подавам достатъчно на педала на газта и колата ще угасне. Това много ме дразни. Особено на светофарите е трагедия!!! Мисля, че съединителя има някъв проблем?
×
×
  • Create New...