Jump to content

aleksiev275

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от aleksiev275

  1. По принцип аз нямам големи претенции относно двигателя (дали ще е 1.4,1.6, 1.8, дизел, бензин). Въпроса е кой двигател на 8Р2 е най-сполучлив? Предстои ми купуване на такава кола и не искам да се набутам с най-големия боклук.
  2. Като се има предвид, че в България се внасят само коли на по 300-400 000 км, какви са проблемите при 1.4/1.6/1.8 FSI тъй като прочетох в предните коментари че проблемите с верига/обтегачи е за моделите след 2008?
  3. Колеги, кажете нещо за бензиновите двигатели на 8Р2. До тук рабрах само че 1.4 не става. 2 поста по-нагоре има инфо за 1.8,но като се има предвид какви коли се вкарват в България, трябва да се сменя веригата. Нещо за 1.6 някой да каже?
  4. Здравейте колеги. Обмислям дали да сменя таралясника с Ауди. Спрял съм се на неофициалния фейс лифт 8Р2. Тъй като не съм запознат изобщо ме интересуват мнения и впечатления от собственици на такива или запознати като цяло с марката. Кой двигател е най-сполучлив и дава най-малко проблеми? Като цяло нямам претенции дали е дизел или бензин. На кое трябва да се обръща внимание при покупка, както и кои са слабите места на модела. Както и колко излиза обслужването и т.н. Всякаква информация ще бъде от голяма полза. Благодаря много на отзовалите се предварително. Спорен ден!
×
×
  • Create New...