Jump to content

je7r0

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  Audi A4 1.8T

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

je7r0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. @Leito последната снимка поне по това което намерих е от А6 C5 (беше за пример) най вероятно никога няма да хвана да сменям всичко това на кола на 25 години. По скоро ако има готово решение
 2. Здравейте, не намерих подобна тема. има ли начин централната конзола на Б5 да се преправи на Б5 файслифт, за да може евентуално да се монтира мултимедия от снимката по долу. Заслужава ли си цялото усилие? Има ли готови варианти за модел от 98г?
 3. Добър ден. Имам А4 99г 1.8 бензин 125 к.с. От известно време когато запаля колата двигателя работи неравномерно и ако не подам газ гасне. Също така в ниски обороти на 1 и 2 скорост двигателя тресе ако не подам газ. На дълъг път се получава едно леко придърпване, но не винаги оправя се и няма проблем. Когато вляза в населено място обаче и спра колата сама си подава газ и вдига оборотите. За сега съм сменил свещи и бобина, откачих сензора на дебитомера но нищо не се промени. Благодаря за отделеното време.
 4. Добър ден. От както си смених таблото свети този светлинен сигнал, ако някой може да ми каже къде е този сензор или каквото е да го свържа или сменя ако това е проблема.
 5. Да сам го преправих, но все още не съм сложил всички сензори
 6. Аз също си смених моето с такова от А6 но в момента оборотомера ми не работи а на старото нямаше проблем. Някой кабел ли трябва да се преправи ?
 7. Добър ден, Аз съм го правил, но нямам имобилаизер не знам как стоят нещата ако има. Това е темата от която гледах и си преправях кабелите https://www.audiworld.com/forums/a4-b5-platform-discussion-1/understanding-differences-between-audi-a4-clusters-compatibility-issues-2797763/ отнема време. Ако имаш други въпроси може да питаш Toshkov81 от форума той е на ТИ с таблата.
 8. Здравейте колеги. От скоро двигателят вдига 90 градуса а парното духа студен въздух. Маркучите които влизат в купето са топли, би трябвало радиатора които е за парното да си е наред. Ако имате предложение казвайте.
 9. Добър ден. Виждам че темата е малко стара, но все пак да попитам: Цветовете на буксите съвпадат ли ? Защото и аз ще сменям жълта и синя 26 пина с зелена и синя 32 пина
 10. Здравейте, имам проблем със светеща лампа на АБС-а. Той самия работи без проблем, няма грешка на компютъра но свети удивителната на дисплея и не мога да ползвам нищо от него. Получава се 1 2 секунди след като дам на контакт. Изчезва от време на време но много рядко. Може ли да е от някой сензор които не е на мястото си ?
 11. Старото беше без ФИС и нямаше индикатор за външната температура за това и няма оставен кабел за таблото. Новото е с ФИС дисплей и на червената букса имам кабел който трябва да свържа с датчика на термометъра
 12. Добър ден, сложих си табло от фейслифт, но когато свързвах буксите не можах да намеря къде да вържа кабела за външната температура. Колата има термометър, някой колеги в различни теми тук казват, че трябва да се върже към Б2 на климатоника. Надявам се някой да ми каже към кой цвят или номер кабел трябва да пусна проводник.
 13. Добър ден. Искам да си сменя обикновения салон на А4 с кожен от А8 и двете коли са 2000г. Интересува ме дали седалките са взаимно заменяеми, тези на А8 са електрически а моите на А4 не са. Ако е само за прекарвани на кабели и копчета за подгрев ще се справя. Благодаря предварително
 14. Благодаря за информацията весели празници
 15. Добър ден. Бих бил благодарен ако някой ми обясни дали таблото на Ауди А4 1997 1.8Т ( https://imgur.com/a/XHVXT ) може да се смени с това https://imgur.com/a/No2Uy . Нов съм в форума за това че ще ме извинявате за нелепия въпрос.
×
×
 • Create New...