Jump to content

Cordyceps

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 C5 2.4, с АГУ

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Plovdiv
  • Интереси
    Компютри, Световен мир, Дълги раходки по плажа.

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Cordyceps's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При Жоро от Пловдив, с ник КАSAPINA. Ето ти линк тук, от Форума, ако искаш: И да - не само табелата е наранена, ами и предната броня точно вдясно от табелата също. Но си личи, че е просто леко подпряна на някой паркинг - не е блъскана от никъде. Проверих й двигател, ходова част, геометрия - казаха, че всичко е наред, и я взех.
  2. Много благодаря, Колега. Вече съм горд собственик на Ауди, и поне засега съм много доволен! Взех си 2.4, това от линка - минах му всякакви диагностики, и казаха че е в добро състояние. Пак благодаря.
  3. Здравейте, Предстои ми да си закупя първото Ауди, и съм си харесал модел А6 C5. Понеже съм фен на бензиновите двигатели И ръчните скорости, за съжаление няма много избор на пазара. За момента избора ми се състои между 2 конкретни автомобила - единия с 2.4 двигател (https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11509165908253196&slink=6084cu) , а другия - с 1.8Т (Няма линк, от познат е). И двата са с газови уредби. Дали може нокой да ми сподели мнението си за двата мотора, или дори още по-добре - ако може да ги сравни. Четох каквото намерих из форума, но последно подобно сравнение намерих от 2011... Не че нещо се е променило де, но все пак да попитам. 1.8Т е 150 коня, 2.4 е 170. Без да съм имал нито един от двата, оставам с впечатлението че 1.8Т е по-евтин за подръжка, очевидно по-малък данък... И почти толкова пъргъв, колкото 2.4. Засега клоня към по-малкият, но исках да проверя първо с по-разбиращите от мен. Благодаря ви предварително, и се извинявам ако ви карам да се повтаряте.
  4. Много бърз и точен отговор, благодаря! Веднага си запазвам час, и дано всичко е добре.
  5. Здравейте на всички, И аз точно това търся - ще закупувам първото си АУДИ, и бих искал преди пазарлъка да го погледне някой свестен. Д-брос - дали може да ми дадете някакъв адрес, или координати? На официалния им сайт, под "контакти" има само този адрес: "бул.Ботевградско шосе, м.Япаджа София, България", което не ми стига нито за навигацията, нито за Google Maps-а... Предварително благодаря.
×
×
  • Create New...