Jump to content

Horch

Members
  • Мнения

    862
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

3553 профилни разглеждания

Horch's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А сега де Тук ме хвана на тясно - какво е това осиеуьвв-а и от къде се изключва Иначе съм купил покета от България. Регионалните настройки бяха на US, но аз ги промених на BG. По-принцип ли не е хубаво или само ако реша да използвам карти. До сега не ми показва бъгове. Казаха ми също така, че и покетите се заразявали с вируси като нормалните ПЦ-та и трябвало да си инсталирам анти-вирусна програма, но нямам идея каква. Колкото до проблема със синхронизацията с лаптопа, възможно ли е да е свързан с това, че ползвам безжичен интернет (т.е. да има някакви допълнителни настройки за защита) Ахааа, сори късно го прочетох. Сего го намерих този файъруол в контрол панела и ми казва, че програмата Актив Синк, която използвам за синхронизация, е добавен в списъка с програмите, които да ен блокра Така, че не знам от къде идват проблемите.
  2. В тва ми е покета. Не знам защо но имам проблеми като го свържа с компютъра, нещо забива след това и трябва да го рестартирам, да не говорим че синхронизацията така и не завършва, защото програмата ми дава 30мин. synchronizing... и нищо. Не можах и да и дам stop защото пак казва stopping.... и замръзва така, та трябваше да издърпам директно от кабела покет пц-то. Уж де оправям с техниката, но това нещо все още ми е мътна Индия HP IPAQ RW6815 http://www.office1.bg/index.php?PageID=87&...D=2505544000010
  3. А някой знае ли как се свалят, че съм нов с покета и не мога да разбере да го сваля на компа и после по някакъв начин да го сложа в покета, или директно да го свалям през покета.
  4. Стани влизам в "за сваляне", коя точно трябва да сваля. Покета е НР ако това има някакво занчение и няма ГПС приемник.
  5. Привет колеги, Скоро си взех покет PC и ме интересува дали някой може да ми каже от къде мога да сваля карти за някои по-големи градове (напр. Лондон, Ню Йорк...и естествено София Нямам вграден GPS, просто ме интересува да намирам улици и т.н. Ако знаете и някой сайт с полезен free софтуер ще ви бъда благодарен.
  6. Horch

    Qtek

    Това нещо дето гледам от тоя линк нищо не ми говори. Може ли да ми обясниш какво точно представлява това разсинхронизиране. Също за гледането на филми - аз на 9100 съм гледал филм. Означава ли това, че тези проблеми са специфични само за 9600 или за Qtek като цяло. Ти кой от двата би ми препоръчал. Аз първоначално се насочих към 9600, но сега се разколебах и се чудя дали да не взема 9100 (а е и с 400 лв. по-евтин). Това което е най-важно за мен е да отваря Exel и Power Point (големи PPT файлове с около 60 слайда) , както и Wi-Fi. С всичко друго може да направя компромис. Мерси предварително за съвета. Все пак са 1000 кинта и искам да съм сигурен, че съм направил правилен избор.
  7. Horch

    Qtek

    Стани, там дават поне 6-7 различни доставчика. Имаш ли някакви впечатления от кой би трябвало да го взема. Нещо ми се губи обратната връзка и не знам дали няма да имам проблеми с гаранцията. Все пак не сме САЩ или Англия и малко се притеснявам ако му стане нещо да не се наложи да се спасявам сам.
  8. Horch

    Qtek

    Благодарско за съветите момчета. Мисля, да взема 9600. Най-вече ми трябва за органзайзер и да отварям файлове от типа на ексел и пауър пойнт когато ми се наложи. Всъщност често ми се налага, а компютъра не мога да го носа на сякъде защото е неудобно. Интернета е предимство разбира се, но не е най-важния приоритет. Гладах, че може да отваря и PDF което е срахотно предимство. Интересува ме дали е 100% съвместим с Офиса на нормалните компютри или е по-различен. Това ме интересува адски много, иначе просто няма да ми върши работа. Другото за което попитах е този сайт - някой има ли впечатления от него??? В магазините цените са с 200лв. нагоре.
  9. Привет колеги, След като навремето питах какъв фотопарат да си купя и не ви послушах, за което се връщах след 1 седмица в магазина за да сменя закупения от мен апарат с този за който ме посъветвахте (и до днес работи като пушка), сега пак опрях до вашия съвет: Не мога да избера между следните pocket PC-та: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1165 http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...id=921⊂=shop http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1172 Интерсува ме какво мислите по въпроса. Интерсно ми е тази Wi-Fi връзка съвместима ли е с обикновен wireless рутер, който ползвам за лаптопа си у нас или е нещо съвсем различно. Другото, което искам да попитам е дали някой е пазарувал от този сайт и мога ли да очаквам проблем ако ми се наложи да ползвам гаранцията. В магазините излиза около 200 лева отгоре и от тук се пораждат съмнения в мен Не съм имал нещо такова до сега, така че ако се сетите и за нещо друго което сигурно пропускам като елемент при покупката, моля пишете.
  10. Не знам дали забелязвате нечовешкото ускорение на Олроуда в снега. Уникално. Иначе музиката е така да се каже....хард кор чалга шит!
  11. Horch

    скърцат спирачките

    И мойте стържат, а са чисто НОВИ и накладките и дисковете. Просто не мога да си го обясня, първите 300км съм ги карал като с "перце". Надявам се да се оправи с времето, ако причината е че са нови и още не са си паснали двете повърхности.
  12. Иво от DEK е твоя човек. Той работи също с Люси от Авител. Енциклопедия, що се отнася до музика (той озвучава и дискотеки, барове, домове на мутри и естествено коли) Няма такъв пич, отнася се с клиентите си като с царе ( на мен лично ми е връзвал нов касетофон в неделя в 23:00 часа вечерта след като му се обадих, че стария ми е открадната). И нещо много важно - работи като абсолютен професионалист, просто не можеш да разбереш къде е пипал. Аз съм му клиент от около 2,5 години и не съм видял нещо което да не е е направил перфектно. Абе, кво да кажа Total Customer Satisfaction. Просто не ти предлага нещо ако не е за теб. Телефонът му е 0888 970209. П.С: Когато тръгнах да си правя музика на първата кола обиколих всички възможи Кар Аудио сервизи и честно казано селянията с която се сблъсках в Тояга ме втрещи. Егати арогантните бастуни.
  13. Ето буксите: (Querlenker по принцип трябва да е напречна кормилна "щанга" или нещо такова, предполагам от снимката че са накрайници или тампоните) http://images.google.bg/imgres?imgurl=http...hl%3Dbg%26lr%3D
×
×
  • Create New...