Jump to content

petroff

Members
  • Мнения

    306
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от petroff

  1. Всички винетки са предадени на колегата Andy3. Търсете го него за доставка. Успех! Ники
  2. Винетките са безплатни, в момента набавих следваща партида от рекламната агенция и мога да раздавам. Дайте някакъв вариант за среща/виждане, на която да стане наведнъж. Другият вариант е поотделно на лични. Ники
  3. Здравейте отново! Съжалявам, ако не съм успял да отговоря на всички лични съобщения! В момента се опитвам да набавя нова партида от винетките. Моля, изчакайте няколко дни, за да видя какво мога да направя по въпроса.
  4. Готини quattro винетки, предоставени от агенцията на АУДИ за България Saatchi&Saatchi. Който се интересува, да пише на лични.
  5. Е, според теб динамичното шофиране само по сняг ли може да се демонстрира?
  6. Да не забравяме ограниченията във финансирането на родното "клипопроизводство" Иначе пътят над Банско си е подходяща отсечка за quattro тестове.
  7. Който си забравя ските, му трябва Q7-ца
  8. Здравей, разминаването с изискванията ти е съвсем малко: цък Проблемът е в местоположението, но не е толкова непреодолим. Пиши или звънни, ако те интересува. Поздрави, Ники
  9. Малко информация за марката - BlackLion: blackliontyres.com е производство на HuskyTire, САЩ: huskytire.com - иновативна компания, която произвежда гуми и за камиони, и тежкотоварни машини.
  10. Здравейте, продавам 2 бр. Blacklion Snowpion зимни 175/70/14. Карани са само 1 сезон (DOT 2312) и са със съвсем малък пробег. Безупречен грайфер (7 мм) и гъвкавост. Няма балони, спуквания или други повреди. Намират се в София, тел. 0896 786 785, Николай. Цена 55 лв на брой
  11. Споделям отзиви от работата на Боби. Няма да свалям звезди от небето, затова съм ги разделил на 2 нещата: + Бързо, направо експресно обслужване: 2 дена за 3 елемента: врата, калник (вежда), задна броня Атрактивни цени Добра работа по изчукване и оформяне Няма видима разлика в цвета спрямо другите елементи - Малко претупани неща по боядисване (лакиране): тук-там засъхнали боклучета в боята, вкл. 1 дефект (отвор с диаметър 3 мм) Не особено сполучливо монтирана лайсна на врата: зяпа малко от предната страна Сам трябваше да си махам после следи от пластири и други подобни неща, залепвани по повърхността на вратата, както и да чистя следи от някакъв сребрист прах вътре по тапицерията Като цяло прилично, най-вече откъм показател качество/цена. За перфекционистите обаче, ще трябва да се постарае повечко.
  12. Здравейте, Смених си батерията на дистанционното на централното, че беше свършила и сега не работи. Става въпрос за А4, 2000 г. И понеже съм "хитър" и "инициативен", реших да проверя къде точно е проблемът, та сложих същата батерия и на другото дистанционно, демек и на другия ключ, и сега и с неговото дистанционно не мога да отключвам нито с новата нито със старата батерия. Не знам дали не се прави някаква настройка на ключа (дистанционното за централното) когато се сменят батерии и, най-важното, това само в официален сервиз на ПОРШЕ БГ ли става? Ще бъда благодарен, ако споделите впечатления! Ники
  13. Абе истината е една - пълно щастие няма! Помня отрицателни мнения за Жоро, Мишо, Коцето Lampard, че и за Ваското и въпреки това, сервизите им са пълни с клиенти и то с доволни клиенти. От друга страна, не помня за друг сервиз освен за този да е имало токова много положитени отзиви. Пак ви казвам, още не мога да повярвам, че говорим за един и същи сервиз...
  14. "Гледам и не вярвам на ушите си", както се казва Аз лично нищо лошо не мога да кажа за тях! Досега съм ходил 3 пъти, вярно, за дребни неща, но без забележки. От друга страна, продължавам да чета нови положителни мнения и съм, меко казано объркан... Мисля, че е най-добре всеки сам да преценява за себе си.
  15. Още 50 лв лично от мен. Дано донесат поне малко радост... Ники
  16. petroff

    ЗОВ ЗА ПОМОЩ

    Някой има ли информация какво става с Иван Георгиев от Пазарджик?
  17. Ами само от 1 банер в Yvox.net няма как да стане повече.
  18. Подкрепете любимата марка на: www.mylovemark.eu. Временните резултати тук: http://www.mylovemark.eu/results.php
  19. Здравейте, Спешно ми трябва човек, който има ЕТКА на разположение. Можете ли да ми дадете ЕТКА номер на дръжка за шофьорска врата (външната част) заедно с патрона на ключалката за А4 (В5) 2000 г. 10х! Ники
  20. Здравейте, Първо да благодаря на всички, които се включиха в темата ми за Въздушните възглавници Сега ми предстои смяна на гуми и се сетих, че може да ми трябват секретни болтове, но се оказва, че към оригиналните лети джанти има такива. Чух отнякъде, че оригиналните секретни болтове били еднакви за всички А4-ки (поне произведените в една и съща година), т.е. отвиват се с един и същ ключ. Възможно ли е това да е вярно? Ако е така, да се засилвам към най-близкия магазин за нови болтове и да не се ослушвам?
  21. 10x!!! за всички отговори!!! Последно, май няма нужда да изключвам възглавниците, при положение, че малката ще се вози само отзад. Страничните възглавници мисля, че нямат досег до средната задна седалка. Да, грешка, ама дето се казва, още не си познавам колата добре Пробвах всяка от вратите и положението е същото: нито се включва осветлението при неутрално положение на горния ключ, нито алармата се задейства при активирано състояние. Май трябва да търся прекъсване в някаква по-основна ел. верига. Добрата новина е, че пръскалката на задния прозорец заработи от самосебе си Така и не разбрах какъв е бил проблемът.
  22. Здравейте, От скоро и аз съм с А4 авант 2000 г, 1.8 16V и още не мога да разбера няколко неща, просто гледам книжката, ама още не съм напреднал много с италианския Та, най-важното за мен за момента е откъде се изключват страничните въздушни възглавници, че заради детето трябва да са дазактивирани. Видях, че в жабката има ключ, който обаче май е само за дясната предна въздушна възглавница, а тя ми трябва работеща. Другите по-дребни неща са: * не мога да намеря режим на осветлението, при който да се включва автоматично при отваряне на врата и да се изключва при затварянето й. Ръчках трите положения и все се получаваше или свети при отворено/затворено, или не свети и при двете положения на вратите. * алармата не се задейства при отваряне на врата и при активирано положение. Не знам дали няма някаква връзка с проблема с осветлението, което не се задейства при отварянето на вратите. * задната чистачка работи, но не знам защо не излиза течност, когато се опитвам да измия задното стъкло. В същото време, предните пръскалки си работят без проблем, а казанчето е пълно. Ще съм благодарен ако споделите мнения!
  23. Аз бих препоръчал на тези, които са на газ да пробват ОПЕТ - няма да съжаляват! Газта се внася от Турция и мисля, че е доста по-добра. Най-малкото, разходът ми е най-добър с ОПЕТ-ска газ. Та, не знам дали не е добре да се включи и ОПЕТ/АЙГАЗ в анкетата.
×
×
  • Create New...