Jump to content

LastKings

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

LastKings's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги. Искам да задам един тъп въпрос понеже гледам че правите промени с някакъв software по колите. Моята кола е ауди а3 1999 1.6. На таблото имам едно мониторче което покзава температурата отвън и над него има друг черен панел който не прави нищо общо взето. Знам че на по новите а3ки от 99та там показва разни стойности та да питам аз мога ли да направя така че нещо да показва там или си е просто така направено? благодаря предварително и извинете за 'тъпия'въпрос.
  2. Значи да разбирам че каквото е писано в този сайт за размера на гумата това да следвам. Друг въпрос е какви гуми ще препоръчате? Аз лично си харесах ето тези
  3. Здравейте колеги. Карам ауди а3 1.6 1999 сива с стоково всичко. Искам да си взема нови джанти за колата и съм си харесал един модел на dezent, но срещам трудност в избирането на размер. Има 16 инча и 17 инча. Приятели ми казват, че е по-добре да си взема 16ки заради пътищата из нашата родина и няма да усещам дупките толкова. От друга страна аз знам че усещането се довежда от височината на гумата и си мисля че 55 ще е ок? Други ми казват че 17ки ще ми вдигнат разхода на гориво доста и също ще друса доста пак заради хубавите ни пътища. Аз честно искам да си взема 17ки защото ще запълнят арката по-добре. Не искам да слагам висока гума от сорта на 65 защото според мен е доста грозно. Ще трабва да внимавам много с бурдюрите това е ясно. Въпроса ми е според вас или който има опит с подобна дилема кой вариант е по-добре? 16ки с 55, 16ки с 45 или 17ки с 55 и 17ки с 45? Джантите които съм си харесал са този модел на dezent TI DARK показани на снимката. На мен лично много ми харесват тези джанти и как изглеждат на самата кола. Моделата показан на самата кола е 16 инча. Въпроса ми е също според вас коя комбинация ще изглежда най-добре естетически и също така няма да ме разори от потенциални ремонти по колата и тн. Ако съм казал нещо не както трабва извинявам се все още се уча. Благодаря предварително на всеки помогнал.
×
×
  • Create New...