Jump to content

Rotkod

Members
  • Мнения

    506
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ...всичко

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Луна парк

Последни посетители

1568 профилни разглеждания

Rotkod's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, Мисля си.... Като (ако) ще взимаш части втора ръка, и я видиш на място колата преди да ти свалят окачкавнето, за какви точки си говорим?! Нали идеята е да вземеш нещо, което ще видиш преди да го купиш?! Поздрави.
  2. Здравей, колегата по-горе ти каза: 1) или купуваш всичко ново, 2) или от кола донор втора употреба, чиято стойка си видял и ти допада като височина. Аз ти подсказах кои са "височки", ако си от София мога и да ти покажа на живо за какво "иде реч". С това темата се изчерпа.... Какво още ти трябва? Поздрави! *** edit: Мисли се за цялото окачване/стойка на колата, не се пипа само предницата. Обади се на Спас (More), да те уреди с необходимите части втора ръка.
  3. При дизела са по-високи, търси от такава. А ти сигурен ли си, че амортисьорите и пружините са ти: 1) в изправно техн.състояние? 2) за твоята кола?
  4. Като "не е за Тошко", колегата ssttuunnii да вземе да прочете поста над него...
  5. Rotkod

    1.9 TDI загрява

    Колега, Наистина ли още си караш така колата, на 110'С?
  6. Rotkod

    1.9 TDI загрява

    Нека първо колегата потвърди, че е с френско табло, защото той не каза "ремонт"
  7. Не мисли и не се навивай предварително, а се обърни към някого с необходимата квалификация. И да напишеш развръзката.
  8. Ще гледам да погледна и ще пиша тези дни как е при мен.
  9. Здравей, Според мен най-добре е да направиш следното: 1. Изчисти EGR-a. 2. Изчисти турбото. 3. Покарай малко. 4. Погледни откъде омаслява. А) Ако е EGR-a, заменяш с нов или го затапваш/изолираш (ти сам ще прецениш кое). Б) Ако е от турбото - ремонтираш Г) Ако е от двете, виж А+Б Успех.
  10. Rotkod

    Гуми и джанти за A3 8P

    Отклонението е 4% в реалната скорост. Не виждам никакви съществени негативи/вреди. За сметка на това предимствата са много повече, особено за автомобил, който непрекъснато се кара по БГ пътища. Ако сме в Германия, приказката ще е друга. На колегата todor1976, който питаше за по-високите гуми, ако иска да ми пише ЛС. С радост ще се срещна с него и ще му предоставя реална възможност сам да се убеди в предимствата при минаването от *45 на *50, както и сам да реши кое е най-добро за него и неговата кола.
  11. Би било интересно да цитираш твоите майстори и да дадеш по-добро описание на проблема, диагнозата и в какво точно се изразява решението.
  12. Rotkod

    Гуми и джанти за A3 8P

    Само позитиви ще откриеш, ако се решиш да скочиш на 225/50R17!!!
  13. Rotkod

    OBD2 Bluetooth Скенер

    Хубаво е да имаше такова животно работещо и с ябълките.
×
×
  • Create New...