Jump to content

Mihaelk

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Mihaelk

  1. Здравейте. 

    Опитвам се да съживя климатроника на колата от известно време[Audi A4 B5  1.9TDI]. Постепенно смених компресора и  тръбите+ радиатор. Направих профилактика и я заредих с фреон в сервиз. Но проблема идва оттам, че студено в колата няма. Охлажда до към 27 градуса и повече не иска. Направих си експеримент като на запален двигател пипах тръбите и установих, че и двете са топли, с изключение на малка част от по-тясната тръба, която беше ледена[между клапана за зареждане и края, горе долу 20-25см]. Закарах я пак в друг серзвиз като им обясних какво се случва и тн.  Един ден по-късно ми се обаждат и казват,че са направили всичко което могат, но не са открили проблема.[отваряли са клапана, махали са игличката, източвали са системата, направили вакуумно изсмукване, диагностика и пак са го заредили]

    Някакви идеи или съвети какво може да се направи или да ми препоръчате сервиз за района на София?

  2. Здравейте. Забелязах, че като сменям маслото на всеки 5-6 хиляди километра лампата за маслото започва да свети.. и така доливам докато стигна горе долу до следващата смяна.

    (сменял съм гарнитура и пак имам същия проблем)

    Някакви съвети?

  3. здравейте. Карам ауди А4 Б5 1.9тди 1998 година и от няколко дни имам проблем с компютъра. Когато дам на контакт  ми изписва на дисплея ОК и след като запаля двигателя дисплея  изгасва все едно е изгорял. когато цъкна копчето за трипа ми се появяват всички лампи и се изреждат една след друга (както би трябвало да е ) на дисплея, но след това пак изгасва. Въпроса ми е какво не е наред и трябва ли да си купувам нов компютър? 

×
×
  • Create New...