arsenal88

Members
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

About arsenal88

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  audi a3 1.8i-

Контакти

 • Website URL
  http://www.avtoklimaticisofiq.com

Персонална информация

 • Gender
 • Location
  София-Младост 2
 • Interests
  тел 0894761944
 1. Климатроника не охлажда.

  Съскането означава че системата не е напълно празна и че сомпресора включва.Провери си каличеството фреон като за начало.
 2. ЦЕНИ ЗА СЕЗОН 2019г1. Дозареждане на автоклиматична система+Диагностика(тест за херметичност) - 59лв 2. Цялостно зареждане на фреон+масло+оцветител+Диагностика(тест за херметичност) - - - 79 лв3. Диагностика + тест за херметичност - -безплатна за АУДИ форум4. Цялостно зареждане на фреон за автомобили с над 700 грама фреон- - - - - - - - - - - - цена 10 лв/100 грама5. Тестване на системата с оцветител и UV лампа за микротечове---25 лв6. Смяна на сервизна игла ERRECOM на цена от 5 лв до 9 лв/бр 7. Смяна на сервизен вентил ERRECOM (комплект с иглата) цена от 12 лв до 18 лв8. Смяна на уплътнения ------цени по договаряне9. Смяна на маркучи за ниско и високо налягане ---цени по договаряне 10.Смяна на капилярна тръбичка цена от 10 до 20 лв 11.Смяна на датчик(пресостат)--------------15 лв12.Препарат (USA) за запушване на малки пропуски за автоклиматици с до 1000г фреон -------- 45 лв13.Компютърна диагностика----------------- 15 лв14.Ремонт и рециклиране на компресори за автоклиматици(смяна на осев уплътнител,подмяна на гарнитури,съединител,бобина,ако компресора е задрал в повечето случай не подлежи на ремонт)15.Смяна лагер на ролката на компресора (Цената зависи от това дали може да се свали ролката без да се сваля компресора и от самия лагер-аз работя с NSK-японски,но за някой модели имаме и KBS)ГАРАНЦИЯ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА ЗА ВСЯКА ИЗВЪРШЕНА УСЛУГА ИЛИ ПОДМЕНЕНА ЧАСТКакво представлява цялостното зареждане на климатичната инсталация : Надуване на автоклиматичната система ако е необходимо Вакумиране на системата с вакуумпомпа. Поставяне на UV оцветител и масло. Цялостно пълнене на системата с необходимото количество фреон R134a. Замерване на изходящият въздух от въздухоотводите БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН тел 0894761944 (Моля записвайте си час предварително с цел по бързото обслужване)Адреса на сервиза е Бул.Климент Охридски 166РАБОТНО ВРЕМЕ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК от 09:00 до 20:00 часа ****** СЪБОТА И НЕДЕЛЯ от 09:00 до 17:00 часа*************Тел:0894761944http://www.avtoklimaticisofiq.com гр София
 3. На денсото цената му е много завишена в интеркарс със цялата отстъпка го има за 490 лв
 4. Може стига да не е прецакана иглата под него.Внимателно развивай.
 5. Климатик

  Аз го чета с делфи,но трябва да е в модула за климатроника.
 6. Климатик

  А на живи данни тоя датчик дава ли стойноти за налягане и дали са реални.Трябва да са около 5 бара
 7. Климатик

  Здравей колега.Закачи я на диагностика и прочети пресостата какво налягане дава на живи данни.Мисля че от там е проблема.
 8. Най вероятно износен демпфер на компресора или лагер на ролката на компресора.
 9. Климатик не се включва.

  е тогава остава да е проблема в управлението и по точно със самия бутон,пробвай с друго управление.
 10. Да щом казваш ,че не тръгва при включване на климатика.
 11. Смени си само перката и всичко ще е добре.заради нея ти е вдигало видоко налягане
 12. Здравей колега,перката можеш сам да си смениш.Не е нужно да махаш цялата предница.Махаш въздуховодчето с двете рапитки над перката. Трябва с къса кръстата отверка да развиеш една рапитка разположена от горната страна на паяка на перката.Трябва да откачиш кабела той е с дължина около метър.След това хващаш перката(паяка) и я завърташ обратно на часовниковата стрелка.За дехидратора нямам идея ,защо пак ще го сменяш и какви са симптомите ,но няма да можеш сам без да източиш фреона в системата.
 13. G65

  Здравей,под датчика има игла и не е нужно да се точи фреона,но ако иглата нещо е блокирала може и да ти изпусне фреона.