Jump to content

Zangador95

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Zangador95

  1. Аз съм с 8Е0959433К кой е съвместим с моят?
  2. Zangador95

    Комфортмодул

    Здравейте! Става на въпрос за Ауди А4 Б6. Преди време сменях комфортмодула,обаче ,,майсторчето,, сложило непасващ по номера. Оригиналния също го нямам в наличност,но имам снимка от него и ме интересува кой комфортмодул,по номер е съвместим с този: 8ЕО 959 433 КО? Не го намирам никъде,а този с който съм в момента ми прави проблеми. Благодаря предварително!
  3. Zangador95

    Проблем със CD CHANGER

    Здравейте! При мен орибира диска и после пак го изкарва. какъв може да е проблема?
  4. Zangador95

    Климатроник

    Здравейте група ! Имам един странен проблем с моя климатроник на ауди А4 Б6 2.5 куатро. При изгасен двигател,на контакт,всичко с климатроника си е на ред. Когато запаля автомобила ,климатроника се изключва и светва лампчиката ,че е изключен. Интересното е,че се включва само ако натисна копчето за предното стъкло . Тогава става на макс и и не може да се намали . Ако тръгна да натискам нещо друго,като ауто или да духа в купето,веднага се изключва. Каква може да е причината ,че зимата вече дойде .
  5. Нямах възможност в последните дни да я закача към VAG Kom. Бях на път . Та реших да питам тук Преди работеше. Оказа се,че имах проблеми с комуникацията от борд компа,до автомобила. Майстора оправи този проблем,взех автомобила и малко по-късно забелязах ,че климатроника не се включва. Беше обаче късно. Утре ще кача клип,ако би помогнало. ?
  6. Zangador95

    Климатроник

    Колеги ,проблем . Климатроника е заключен и и не се включва изобщо,само и единствено когато натисна копчето за предното стъкло . На загасен двигател,климатроника работи.
  7. Колеги ,проблем . Климатроника е заключен и и не се включва изобщо,само и единствено когато натисна копчето за предното стъкло . На загасен двигател,климатроника работи.
  8. Здравейте ! Не знаех къде да започна темата . Имам проблем ,който е малко странен. След загасен двигател и изкарване на ключа, перката за охлаждане започва да върти и да се изключва. Така постоянно се включва и изключва . Почакайте! Това което ми идва на ум е датчик за охладителната система . Благодаря предварително! ☺
×
×
  • Create New...