Jump to content

epuk

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно epuk

  • Рожден ден 16.11.1979

Друго

  • Kaра
    100 v6 2.6 quattro

Контакти

  • ICQ
    154031130

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

epuk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Има, пише на нея RNS-E. На немски е за съжаление
  2. Не съм сигурен дали ти не ме разбра или аз не те разбирам, но да поясня - Предполагам че дисковете, които качвам са с карти за навигацията, но не мога да намеря основния диск с който работи самата навигация. Та такъв диск от къде мога да намеря?
  3. Колеги, опитах с търсачката, но нещо не се справих. Не съм сигурен дали е за тази част от форума, но да попитам: Колата е А3 - 2006 . С голяма навигация Navigaion Plus. На книжката и пише RNS-E. Обаче няма оригинален диск за самата навигация. Опитах да сваля няколко диска от торентите, но все ми ъпдейтва информацията и после иска диск с навигация. Може ли някой да ми помогне и да сподели дали и от къде мога да намеря този "първоначален" диск? Предполагам, че това е някакъ диск с основния интерфейс на навигацията.
  4. Колеги на климатроника ми изписва грешка 15.1 - на клапата за въздушния дебит – постоянно отворен, *15.1 – Цифровата стойност е вътрешно програмирана за “отпуснат” режим*. Това какво означава и мога ли да го оправя лесно или да я вода на доктор?
  5. Колеги, аз намерих от едно момче във форум (Боби) и направо купих цялата коруба и всички моторчета вътре. На следващия ден ми го сложиха и сега е песен. Много добре работи.
  6. Колега, търся цялата коруба за климатроник (там където стоят вентилаторите). Модела е 100 C4 2,6 V6. Не знам дали това не е целия комплект за климатроник.
  7. Здравейте, търсих, търси, ама с търсачката не успях да намеря информация. Та, понеже трябва да сменя вентилатора на климатроника, който скърца ужасно и за съжаление, всякакви други опити се оказаха неуспешни, някой дали знае колко горе-долу струва един нов вентилатор? Колата е C4 '92, ABC мАтор
  8. И При мен проблема беша абсолютно същия - гарнитурите на главите. Надуваше в охладителната система и не циркулираше добре водата. Като ги смениха и заспа
  9. epuk

    Още Един От Ваще ;)

    Миии друго - да си го караш със здраве, безаварийно и много да му се кефиш.
  10. Хоп, оказа се буксата на лявата накладка. Неще да щракне и явно се размества. Сега вече ми е някак си по-спокойно.
  11. Спирачната и хидравличната течност са догоре. Акомулаторът свети зелено. Накладките са чисто нови. ЛамБата пак си свети когато си иска. Баси магията. Сега я оставих да проверяват куплунзите на накладките, че ми скъсва нервите.
  12. Да вероятно проблемът е в накладките. Същия ден, в който за първи път светна лампичката (зумерът ми не пиши), ги смениха с нови, а човекът в магазина ми каза че ми дава от по-хубавите за 60 лв (само предни накладки). Може и някой от куплунгите да не дава добър контакт, но ми прави впечатление, че за 4 дни минах 700 км а накладките още свирят. След работа ще мина през сервиза, да ги проверят и да погледнат и задните.
  13. Някъде из форума бях чел, че май и спирачната и хидравличната течност са на една и съща лампичка. Инък - спирачната е до горе, но хидтравличната е под минимума. И затова се чудех дали тази лампичка е за това. След работа ще мина през някой сервиз, но ми се щеше да си взема и течност, че да не ме размотават след това. Щом обаче не се знае каква е, ще питам майсторите в сревиза.
  14. Колеги, пробвах с търсачката, ама не се справих. Днес и вчера ми присветва замалко и после изгасва една лмапичка - червена с удивителен по средата и две скобички като за абс (за абс има отделна лампичка). Не знам за какво е и затова се обръщам към вас, ако някой знае да сподели. Дали може да е за хидравличната течност, че отворих капа и ми направи впечатление че е под минимума. Не знам обаче каква течност да си купя, та ако може и за това да ми помогнете. Отгоре на казанчето пише - само минерална
×
×
  • Create New...