Jump to content

pecata1908

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от pecata1908

  1. Андроид ауто не знам как е, но carplay си е супер. Особено след като го "отвориха". Не вярвам гугъл да са по-назад. Както и да е. Ето ти още едан опция. Дават го като кажи речи plug'n'play. Нещо подобно на GROM-а, който ползвахме да доста по-старите коли, но сега не е за MP3, а за carplay и nadroid auto. Минуса е цената. Даже бих казал, че е един мнооого голям минус https://unique-ad.co.uk/product/carplay-navigation-audi-a6-2010-2015-2016-2017-gps-mmi-installation-available/
  2. Здравейте, някой има ли отзиви от Порше Варна за смяна на вериги на 4G 3.0TDI ? Интересувам се най-вече от това как работят, а не толкова от стойността на ремонта. Също така ако някой е доволен и правил същата процедура на друго място съм отворен за предложения.
  3. Кой както си ги поръча. Моя Allroad е без електрически седалки и електрически багажник, но е с отопление на предни, задни седалки, отоплеие на волана, 4 зонов климатроник, ел теглич, камери,щори, мърва зона, line assistant и т.н. И на мен ми се струва адски тъпо да изсипеш един куп пари за другите неща и да спестиш от седалки и багажник, но хора всякакви. Най-ми липсва ел багажника и автоматичното отключване ама какво да се прави.
  4. Мисля, че в MMI имаше настройки за тази функция. Виж дали има опция за включване и изключване.
  5. Благодаря за отговорите. Зарядното съм го пробвал и автоматично почва да си зарежда и дори го пробвах на две коли и само си разпознава и типа акумулатор. Със старата ми кола процедирахме по същия начин както с голфа на баща ти. Проблема е че тя беше по-малка, а сега аудито едвам влиза. Остават по няколко сантиметра отзад( колкото да се затварят гаражните врати) и по няколко сантиметра отстрани. А баща ми е вече на възраст и не смее да се мъчи да я изкарва и вкарва. Още веднъж благодаря за отговорите. С тоците ще се оправим , но въздушното окачване малко ме притеснява.
  6. Здравейте, от няколко месеца съм собственик на Ауди А6 3.0TDI 4G. Досега не ми се налаго да пиша във форума, защото винаги съм намирал необходимата информация някъде в темите, но сега имам няколко питания. Поради пътуване в чужбина за около 5 месеца, колата няма да се кара и ще бъде оставена в гараж. 1. Колата е въздушно окачване и се чудя в кой режим да оставя колата Dynamic (най-ниския) или на Auto 2. Разполагам със зарядно за акумулатор на Бош C3. По принцип в упътването е написано, че може да стои постоянно включено и че си има режим на допълване и няма как да презареди акумулатора и се чудя дали да го оставя за постоянно включено или да дам инструкции един път в месеца да бъде допълван акумулатора. 3. Къде е по-добре да вързано зарядното ? На клемите на самия акумулатор или на изводите, които са отпред ?
×
×
  • Create New...