Jump to content

Plamenaydi

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4

Персонална информация

  • Локация
    Haskovo

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Plamenaydi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При мен ето тази грешка се появи.когато дам от p до s и мина през всичките скорости до спорт и върна отново до P и грешката се изчиства но след време пак се появява
  2. Колата е с предно, надписа на скоростите мига. Отидох да прочетат грешката и изписа четец на автоматична кутия. Някой знае ли какво представлява този, четец, как се отремонтира и къде? Благодаря
  3. При палене показва следното на таблото, какъв е проблема?
  4. Как се разглобява, за да го поправя. Може ли да обясните благодаря
  5. Plamenaydi

    Дестско заключване

    Как да изключа копчето за блокиране на задните прозорци светна и сега не мога да ги изключа.
  6. Моля помогнете натиснах копчето за заключване на задните прозорци и сега не мога да го изключа. Как се оправя или незнам помагайте.
  7. Значи съм долял 0.200, защото тубата беше 4л. До къде точно трябва е маслото на щеката между мин. и мах, или до максимума.
  8. Колата се кара повече градско. Колко масло по принцип събира?
  9. Проблема се оказа запушен егр. След като го изолирахме с пластина и софтуерно проблема се оправи.
  10. Сменил съм маслото преди 6300км. Като тубата беше 4л. Мисля , че са сложили около 3.800 ми. И ми светна лампата за маслото долях това което беше останало и сега не свети, какъв може да е проблема и маслото се води Лонг лайф с удължен пробег. Колата не пуши и много добре върви, колко е нормално да се долива има ли нещо за което да се притеснявам. Благодаря на всички които пишат.
  11. Plamenaydi

    Ключ за фарове б6

    На мен само точицата на врътката ми прави проблем. При даване на контакт премигва няколко пъти и после или светва или светва и след това изгасва. Какъв може да е проблема? Пишете да знам какво да правя. Иначе всичко друго си свети както трябва.
  12. Да карам с масло за дизел fuchs 5w30
  13. Из има подобен проблем. Когато колата не е загряла се усеща едно леко тресене до 60градуса.. Ходих на майстор замериха я и ми каза, че първата дюза е с 53 м/s отклонение но е внормите това било много малко и майстора, каза да карам така. Дразнещо е когато не е загряла дай съвет какво да правя.
  14. Като чета коментарите оставим с впечатлението,че и при мен претрисандто на празен ход може да се окаже от дюзите. Ако е така каква е ориентировъчно цената и ремонта на една дюза? Да допълня когато колата не е загряла претрисането го няма след това се появява за малко, ту се засилва ту спира.
×
×
  • Create New...