Jump to content

mshbul

Members
  • Мнения

    6749
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C4 AEL Avant

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

6006 профилни разглеждания

mshbul's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Изкарва пари за сервиза.
  2. доколкото съм разбрал имат основна цел шофьорът да не разбира никога какво прави колата и винаги да е готов да даде едни пари, за да продължават тайно да работят нещата.
  3. Има реле за стартера. Трябва да е под кората пред шофьора. Вижте за грешки в аксес страт модула, а не в енджине. Аксеса пуска стартера - подава на релето.
  4. Кажи какъв е тоя ластик да знаем да не купуваме такъв.
  5. Аз имах проблем с буксата на темп. датчика на ДПФ. Напръсках го с контактен спрей и се оправи. Даваше 30-40гр разлика на студена кола.
  6. Добре ги правят дюзите, но ако са на 260к вече и пиезото не е наред и оттам ще има проблеми. Рециклирането е смяна на разпръсквач и още нещо за обратната и калибриране. Моите са рециклирани на около 200к, но 2 са чужди и сигурно са били на повече и сега са на + в корекциите, което е от пиезото. Но се търпи. 90к съм ги карал.
  7. Нещо не е съосно и ако не е било така преди, ще да е от новите ролки. освен една по една да ги смени пак. Те поне са евтини. Не е невъзможно и да е от ремъка както е писал колегата. Нещо е дефектно. А може и да са монтирали накриво, да са скъсали некоя шпилка, да са оправяли или да е изкривена. Тогава и смяна на ролките няма да оправи нещата.
  8. mshbul

    Странно цъкане

    според мен са дюзите и ако са те не е проблем
  9. Същия ли е, защото има дросели, които са същите на вид, но не отчитат крайните положения. Липсваше им нещо. Вече не помня, че моя го правих преди 6г. Но си спомням, че имаше и без. Аз си купих брава за туарега, която е за голф, И я монтирах, но лиспват функциите детско и дедлок. Но основното работи след малка преработка - отключва и заключва. Та исках да спомена защо си мисля, че може да е за друг модел.
  10. Не знам какво има да се обучава като си отчита крайните позиции. Тази грешка значи, че не стига до крайно положение. Не вярвам да си сложил нов. Как го смени?
  11. най-вероятно изпуска от уплътнението между турбината и тръбата към ауспуха.
  12. Освен да няма грешки, трябва и резервоара да е над средата, имаше и още нещо.
  13. едва ли е заради масло. Трябва да се видят с компютър грешките.Щом е станало едновременно нещо се е случило.
  14. mshbul

    Наводнен радио модул

    И моя люк тече това лято. Не знам какво да го правя. Чистил съм ги тия дивотии. То какво ли не трябва да им прислужваш. Добре, че стои в гараж, иначе да се е наводнила вече.
  15. mshbul

    Наводнен радио модул

    Там монава ли тръбичка за задна чистачка?
×
×
  • Create New...