mshbul

Members
 • Content count

  5,757
 • Joined

 • Last visited

About mshbul

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A6 C4 AEL Avant

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

4,040 profile views
 1. виж в движение как е налягането на нафтата с компютъра.
 2. Как разбра, че няма въздух?
 3. На запален мотор го направи това с прозорците - от горе до долу и обратоно.
 4. Грешката е от ниско налягане вероятно. Може и да е от въздух, т.е. да се връща нафтата. Виж в прозрачния маркуч какво става. А може и от регулатора на налягане да е. Ако не го прави в движение, а само при първо палене сигурно е въздух. На празен ход е нормално налягането ти. Интересно е в движение как се държи налягането. Трябва да се запали да се изчисти грешката и да се кара и да се гледа налягането и ако може да се засече какво е като направи грешката. За този проблем ти трябва специалист, който много да разбира и да има желание да намери причината.
 5. по-интересно е как може като нова да е толкова пари.
 6. като пикаят става това, малко е вероятно да пикаят и да са на плюс, но все пак е възможно. Най-добре ги рециклирай, почистването няма да помогне.
 7. И при мен пуши някъде около егр-а, но не мога да разбера откъде. Само 2 пъти съм го засичал и докато извикам някой да погледне, спира. При мен се получава след палене и само като се подаде газ - затова и не мога само да видя. Като загрее малко спира. И не при всяко палене го прави - 2-3 пъти го проверявах и не се случи. Онзи ден пак реших да видя и по-добре да не бях - пак пушеше и спря след 3-4 мин. Мирис на газове не съм усещал. Пробвай след палене с подаване на газ.
 8. стартера ли задъража или върти, но не пали? ако задържа е от дюзи
 9. Смяна на фар

  Ляв и десен ще имат разлика поне в буквите.
 10. Да я пратят в горубляне. Така ще я изчистят, че няма да я познаеш.
 11. Странен проблем

  Не знам дали и тия го правят от дюзи.
 12. Странен проблем

  да беше споделил и мотора Стартера завърта и не успява ли?
 13. Ако се пуска печката трябва за 3-4км да загрее. Ако не работи печката и минусови темп. и си пуснал отопление вътре, може и за 9км да не загрее Ако е +15 за 4-5км.
 14. Виене като “Сирена” 3.0 ТДИ

  Толкова ли много има по тях? При мен са само изцапани, сигурно няма и половин мм. Иначе алуминиевия след дросела го чистих със спрей и четка. Но е много разправия. трудно пада.
 15. Е то оттам не е ли губело и налягане на входящия въздух. Това си е доста дупка. Сигурно турбината се е мъчила доста да наваксва.