Jump to content

Heroy

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Heroy

  1. Здравей, колега интересува ме цена на съединител комплект за а4 б5 1.9 tdi 110 КС, АФН- двигател 99 г.

  2. Здравей, колега интересува ме цена на съединител комплект за а4 б5 1.9 tdi 110 КС, АФН- двигател 99 г.
  3. Още наблюдения по темата, колеги, като стане така иска яко изрязване и всичко влиза в нормите, дали е възможно от катализатор да става и ако сменя изпускателната с-ма дали ще се оправи?
  4. Здравейте, колеги от известно време наблюдавам симптоми все едно колата влиза в някъв режим става по-мудна и се получават едни вибрации, които се предават назад по генерация, все едно получава запушване някак си да го опиша. На какво може да се дължи, някви съвети моля?
  5. Здравейте, да попитам появява ми се шум отпред пред волана повече се чува като скърцане и то само когато колата работи дълго време на климатромик се чува и се кара много бавно и при паркиране като се върти волана, през останалото време спира и не се чува, наскоро и смених масло на хидравлика, аз си мисля че е свързано нещо с серво или рейка. Рейката не ми е протекла проверихме я . Дайте съвети от какво може да е ?
  6. изчистих върви, но се оказа теч от помпа ще сменя гарнитури също
  7. Възможно ли е да е от дебитомера, да му е дошло времето за смяна?
  8. Здравейте колеги, след като няколко пъти ми изключва турбото на диагностика показа геометрия, която смених след което се вдигна разхода от преди комбиниран на 5-5.5л. на 7-8 на 100км., следваща диагностика показа отклонения в дебитомер и гнп помпа, дебитомера почистихме и така разхода си остана. Съвети ако може на какво се дължи???
×
×
  • Create New...