Jump to content

ViktorD3

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 D3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ViktorD3's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Моята идея е да имам и камера но нищо не съм правил още просто търся и питам за менния сега съм се запалил да направя мигачите адаптивни но да видим че не намирам модул за нашият модел
  2. Здравейте на всички !!! Преди време бях пуснал същата тема но тя отдавна е забравена . В продължение на повече от 3 месеца ми се върти в главата и не спирам да търся модул или подобно устройство за да станат лед мичачите (фейслифтовите) адаптивни или познати също като бягащи . Въпроса ми е някой има ли идеа как да станат някой правил ли го е в унтернет има за много но не и за този модел надявам се че този път теюата ще бъде по успешна и интересна Благодаря ! (Извинявам се за праеописни грешки и липсата на всякаква понктуация .. шогирам )
  3. Колега би ли дал повече информация за това което направи и сложили камера защото аз го мисля от 2 госини и не съм го направил.
  4. ViktorD3

    Адаптивни мигачи

    Супер сега ще погледна щото търсих някой да го е правил на въпросната кола с този стоп и не мамирам такава тема но аз съм твърдо решен да го пробвам ако трябва днес ще сваля стопа и ще видя как стоят нещата Благодаря ти колега за инфото !
  5. ViktorD3

    Адаптивни мигачи

    Извинявай ще можели малко повече инфо ако имаш за това чудо че изобщо не съм наясно
  6. Здравейте търсех подобна тема като тази която отварям но нищо не намерих въпросът ми е сшедният: Някой имали представа дали имаю някаква джаджа която да се добавя като модул или нещо от спрта за да станат Led мигачите( говорим за фейслифтовите стопове ) адаптивни или познати още като бягащи като на по новите модели възможно ли е въобще да стане и дали има подобно устройство на пазара ще се радвам ако някой може да сподели мнение . Благодаря предварително !
×
×
  • Create New...