Jump to content

uBauJLo

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно uBauJLo

  • Рожден ден 10.06.1980

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.4 TFSI

Персонална информация

  • Локация
    Германия

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

uBauJLo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. От автосалон в Германия , посочил съм къде живея в момента, но както и да е - днес я върнах и ми върнаха парите , още не я бях регистрирал и беше в гаранция.....оказа се след ровене в сервизна история , че е сменяна преди около 95 000 км. , но ми прищрака тази сутрин а и светеше чека преди да я купя - уж го бяха оправили , но ми прищрака и пак светна чека и отидох им я върнах ...... без проблем ми върнаха парите и всичко е ок , но не съм се отказал от закупуване на А3 , освен ако не ми изпадне мерцедес А клас 2016 - та Това ми е "мечта"
  2. Благодаря , малко ми куца немския , но сервизната книжка е налична и е в колата , ще се поразровя да видя кога е сменяна , но утре , че преди малко се прибрах , а утре съм почивка Благодаря още веднъж!
  3. Извинявам се за предното си писание , но взех да се отчайвам , намерих каквото ми трябваше и остава да се надявам само на едно , предишния собственик да е ходил на сервиз в указания срок , че е на 145 000 км. почти и ще се вкарам във филма с веригата , ако не е оправен де , защото нямам симптоми
  4. За много години първо , живи и здрави бъдете.....Днес си купих колата , съответно и днес се регистрирах във форума , живея в Германия за момента. Взех си Audi A3 Sportback 1.4 TFSI 2009 год. , изчетох сумато и теми , но за този мотор не можах да намеря инфо , за да не ми се скарате няма да ви моля да ми казвате какво представлява , а само да ме насочите към тема , която да прочета , че предвид 10 часа четене и се чувствам изморен , а ако няма тема бъдете така любезни да ми кажете , какво ме очаква за напред, благодаря и се извинявам ако досаждам! Забравих да спомена , че съм карал само голф и рено и в ранните си години фиат и ланча , така ,че не съм запознат с марката , а именно изобщо Още веднъж се извинявам!
×
×
  • Create New...