Jump to content

whufc88

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 2.0 B4 90hp

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

whufc88's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колеги от известно време докато си карам изведнъж стрелката на обороти започва да се движи рязко нагоре надолу няколко пъти много рзко и колата спира, няма палене 15мин.след, кто изстине запалва. Смених, клемореда и бобината проблема изчезна, но преди няколко дни пак се появи, та мисълта ми е от какво се получава и трябва ли пак да сменям клеморед и бобина? Ходих на диагностика, но ми казаха, че трябва да я докарам, като има проблема! Стоя запалена 1 час но не го направи! Колата е АБТ газ/бензин. Ако някой се е сблъсквал с този проблем нека да ми помогне, защото всеки ден карам дълги разстояния и се страхувам да не ме остави някъде!
  2. Колега здравей, дойде ред след две години смяна на радиаторчета на парното, сменя го преди 2 години, но искам да си припомня как ставаше, но снимките не излизат, ако може да ми ги пратиш на icf1888@mail.bg ще. Съм много благодарен 

  3. Здравейте, колеги искам адекватна помощ от вас, интересуваме как да си сваля крушките на копчето на нагревателя, защото нямат нищо общо с другите копчета и крушките са по малки и различни.
×
×
  • Create New...