Jump to content

Hasan

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Hasan

  1. Това ли представлява лентовият кабел и лесно ли става смяната , някой сменял ли е до сега.
  2. Здравейте , колеги след дълго пътуване , копчетата на волана спряха да работят , също така и не светят , нито тези за смяна на песен или радио , нито тези за усилване или намаляне , перата също ме работят и не светят . Знае ли някой кой е бушона за тези копчета и някой сблъсквал ли се е със същият проблем. Благодаря предварително !
  3. Здравейте , колеги след смъкване и пране на седалките , майсторите ги монтираха и работят само дветв големи копчета за напред , назад , надолу и нагоре , надуването , колана , масажа и копчето за горната част ма облегалката спряха да работят .Някой имал ли е същият проблем?
  4. А мога ли да го заменя с друг модул който намира bluetoth 5?
  5. Здравейте , колеги , не успявам да се свържа с bluetoth от iphone xs , също и от други iphone , изобщо не ми намира връзката , с андроид става , някой имал ли е същият проблем
  6. Здравейте колеги от известно време имам вибражции в купето най вече когато колата е на едно място , когато съм на свободна се усещат по леко , ни когато превключа на скорост се увеличават и започва да трепери цялото купе , смених тампони на двигателя , но нищо не се промени , от къде другаде може да идва този проблем. Благодаря предварително.
  7. Открих , че проблема от усилвателя , не мога да открия същия и намерих друг . Всичко си работи само дето музика няма , знаете ли дали може се оправи някак си ако се обучи да тръгне музиката.
  8. Имам шибидах протече преди един път преди около месец.
  9. Hasan

    Бушон за климатроник

    Попитах къде е бушона за климатроника , тъй като ги разместих и спря да работи , няма нищо общо с теча искам просто да наместя бушоните както трябва за да протаботи климатика.
  10. Hasan

    MMI не иска да тръгне

    Здравей , колега октри ли къде е проблема , че моят май е същия.
  11. Здравейте , колеги имам проблем с ММI , всичко започна след като измих колата в една от тези автоматични автомивки , протече през плафона директно върху конзолата и от тогава насам ту се включва , ту неще .Забелязах , че спира след дъжд или след като я измия . Днес отказа тотално . Можете ли да ми дадете съвет и също така ако знаете някой добър майстор по електроники във варна да ме насочите. Благодаря предварително!
  12. Здравейте колеги , знаете ли къде се намира бушона за климатроника отпред ?
  13. Hasan

    Проблем MMI

    Здравейте , колеги имам проблем с MMI ту работи , ту спира - механизма работи излиза и се прибира , забелязах , че проблемът се появява след автомивка.
  14. Hasan

    Протече през шибидаха

    А как да оправя теча , също така тече в краката на шофьорското място и на задните два прозореца
  15. Здравейте , колеги след автомивка протече вода през шибидаха и намокри конзолата , mmi не се включва , срещал ли е някой този проблем и какво мога да предприема ? Благодаря предварително.
  16. Hasan

    Mmi не се включва

    Здравейте , колеги 1 месец не бях палил колата и когато опитах акумулаторът беше паднал , подадохме ток колата запали нямам проблеми , но навигацията не се включва , дисплея де показва няма звук и картина . Преди време го имах този проблем и когато извадех клемите от акумулатора и ги сложех пак заработваше , но сега не става .
  17. Благодаря много , стана номера с дупчицата ☺️
  18. Здравейте , колеги имам проблем с ключа 3 седмици не бях карал колата акумулатора беше паднал отключих колата вкарах ключа и сега не мога да го извадя , не мога и да отвроя бягажника за да подам ток
  19. Тъ Тъй като съм в чужбина звъннах на един майстор и той ми каза , че е хубаво да взема същата марка къкъвто е сега но не знам фабрично с къкъв алтернатор съм имаш ли някъква идея Valeo дали ще свърши работа мисля да купя от морга и да го изпратя за обслужване на четки и не знам какво още трябва.
  20. Да прави го след като махнем кабелите от клемите , днес купих нов акумулатор , но лампичката с червеното акулулаточе продължаваше да свети , замерихме и показа 11.5 Да прави го след като махнем кабелите от клемите , днес купих нов акумулатор , но лампичката с червеното акулулаточе продължаваше да свети , замерихме и показа 11.5
  21. Hasan

    Динамо

    Здравейте колеги , някой знае ли каква е фабричната марка на динамо за ауди а8 д3 3.0 тди 171kw
  22. Пропуснах да кажа нещо , колата по принцип няма акумулатор мисля , че е заминал не се зарежда и ми подават ток , когато кабелите са на клемкте няма проблем но когато махнем кабелите вътре всичко изгасва , почва да издава този шум и да пуши , възможно ли е да е от недостатъчен ток ?
  23. Здравейте Колеги , днес ми се появи следният проблем запалих колата и тръгнах по време на движение всичко изгасна навигацията се прибра , светеха само лампичките за ESP , ABS , акумулатора и това с удивителния спрях на място изгасих я и я запалих оъново след 3-4 минути колата започва да изкарва бял дим в големи количества и отпред се чува странен шум , това е при работа на място.Ако някой знае за какво става въпрос моля да сподели . Благодаря предварително Видео
×
×
  • Create New...