Jump to content

AudiB7

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно AudiB7

  • Рожден ден 21.12.1998

Друго

  • Kaра
    A4 B7 3.0tdi

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

AudiB7's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ,,ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО'' - Крис Младенов | Епизод 67 - YouTube
  2. И аз получих тази оферта, но без ремъци, водна помпа и ролки, защото ги сменях Януари.Ще видя в Порше как са нещата, ако не ще звънна на bri4ka.com да каже къде сменят за приемлива цена.По напред във форума пишеше за един човек в Студентски някой има ли му координатите?
  3. Може да е сменена 1 от 2те горни вериги и да трака другата или са на над 200к км Ако смениш маслото пак ще трака, но ако сложиш по гъсто не знам дали ще намалее тракането.Трябва смяна, но ако не ти се дават пари карай като мен докато не се увеличи тракането и ще чакаме да им падне цената
  4. Здравейте!Бях писал по-рано в форума, че ми тракат веригите при палене за 2-3сек.Минах 7 000км и още тракат.Ако сменя горните 2 вериги+обтегачите ще спрат ли да тракат и за колко време?Как може да се разбере в какво състояние са долните 2 вериги и обтегачите освен ако се свали двигателя?При кого да отида в София?В порше цените ясно са по високи,но ще ми дадът ли някаква гаранция ако сменя 4те вериги и обтегачи?Не да дам 4 бона като един познат и на 10км от сервиза се скъсала веригата без да е напъвал колата карал е с 80км и направо си купил нов двигател.Извинявам се за може би глупавите въпроси.
  5. Какво имаш предвид? Като ги сменя да продължи тракането и да излезнат и други проблеми.
  6. Аз смятам да я карам още дълго, защото скоро я купих.Комплекта на febi е 1180лв. в autopower.Препоръчайте ми къде да ги сменя.Порше София или ще ме одерът кожата.Искам някой който да си свърши добре работата не да си остави ръцете.
  7. Castrol 5w30 преди 3000км е сменено, но започна да го прави това преди 2000км.Може ли тези които са го сменяли да са прецакали нещо.Казах и като го сменят преди за запалят колата да напълнат и масления филтър.Изтракваше за 2-3 сек. Като запали(само когато беше топла).Днес и на студена го направи но по-слабо.Един звик се едно нещо клопа по гърнето на колата.За последния ти въпрос на Р и на N като работи не се чува вс. е нормално, като давам газ пак не се чува.Само при палене за 2-3сек.Въпроса ми е може ли да я карам така месец два.Или да сменя целия комплект.А неможе ли да се натегнат нещо?
  8. Здравейте!Карам а4 б7ца 3.0тди сменил съм всичко ремъци, масла, ролки, антифриз......От скоро колата като е загряла и я запаля за 2-3 сек изтраква нещо на 230 000км е.Като е студена не го прави, също и на свободна не го прави, нито в движение.Казаха ми, че са вериги и да карам така не е проблем за сега.
  9. Здравейте!Карам А4 2006 3.0тди 204к БКН е кода на мотора, преди 2000км смених масла,филтри,масло на автомата,ремъци,ролки, но започна да трака нещо при палене.Когато е студена не се чува, проблема е като е загряла и я запаля изтраква нещо за 2-3 сек.Когато работи колата на празен ход и когато е в обороти нищо не се чува(перфектна е).Казаха ми, че са вериги.На 231 000км е, и казаха да карам така не е проблем.Та въпроса ми е може ли да я карам така 2-3 месеца да събера пари да сменя целия комплкт.Той е 1000лв. и още толкова ще ми искат за смяната сиг.
×
×
  • Create New...