Jump to content

d.petkova

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

d.petkova's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. d.petkova

    S tronic

    А ти драги ми некомплексар, от личен опит ще ти кажа, че и аз съм ходила по "майстори" и съм давала свят пари и проблема си оставаше, докато не отидох при БОГОТВОРЕНИЯ МАЙСТОР и за прилична сума ми е отстранил проблема. Та тъй че, Колега, не съм комплексарка, а изразявам мнение, което не си смуча от пръстите.
  2. d.petkova

    S tronic

    Тук споделят хора мнения от личен опит. Аз също от опит ще кажа, че Мишо ЗНАЕ какво прави, независимо дали колата е на 5 или 15г. и за какъв проблем се обръщаме към него. Като има и други места, където се справяли толкова добре, колкото Мишо (в което съм УБЕДЕНА, че НЕ Е така), не си давай комплексарското мнение тук, относно човек, когото явно дори не си срещал, камо ли да казваш дали е добър, дали не е, боготворен ли е и т.н. Колега, след като сте толкова компетентен, за да си направите кутията сам, защо сте търсили услугите на въпросният "майстор" Дайте телефонен номер за контакт при проблем да се обръщам към Вас, след като Мишо е "скъпчия" и "компетентен" скъпчия. 😉
×
×
  • Create New...