Jump to content

Ceko78

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Ceko78

  1. Повечето минат ли 200 хил започват да тракат от износени бутала . Не се лъжете да сменяте повдигачи на клапаните не помага . Разхода на масло е от гумичките на клапаните . Знам че на този двигател му дават от завода да гори масло но мойта след ремонта не го бута изобщо . 

  2. Като свалих биелните лагери ги огледах много добре огледах и вала . Лагерите и вала все едно не бяха работили безупречни. 

    Аксиален луфт нямаше . 

    И аз мисля че някъде в мотора има луфт който изчезва със загряването на мотора . Поне това чувам

  3. Това за падането на налягането на маслото е смехотворно повярвай ми а ас лично съм сменял много от тези втулки. За биелни лагери че шопа така е но са много лесни за смяна докато втулката никой не пипа а и много хора не го знаят.

  4. Смени си испарителя на газта предна и ще се оправи . Може да ти се струва глупав завет но направи го и ще видиш. 

    Или газовият клапан недържи налягане и изтърва към испарителя . А испарителя на свои ред може да Задар и известно количество налягане и след това изпуска към смукателите газ . И колата се дави . Затова въртиш много докато издуха излишната газ . Смени испарителя първо .

  5. Здравейте колеги . Купих си Ауди А2 1.4 бензин 75 коня . Имаше силно тракане във двигателя когато е студена когато загрее също има тракане но е по-малко . Казаха ми че може да са износени бутала . Смених бутала сегменти хидравлични повдигащи лагери колянов вал . Тракане то намаля но неизчезна . Има ли някой който да знае от какво е ще съм му благодарен 

×
×
  • Create New...