Jump to content

shablata

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    AUDI Q5 170k.s.2011

Персонална информация

  • Локация
    varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

shablata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Отговор от един индивид.Януари минах преглед със нормално работеща система адблу.Февруари като излезе от строя системата отидох на същия преглед и исках да мина втори преглед като си платя разбира се да видя разликата на изг.газове каква е със работеща система и сега когато не е в ред.След катоим обясних за какво става въпрос те ме гледаха като напукани гвоздеи сякаш са изкупчии на пръст а не проверяващи .те бяха на светлинни години от азотни оксиди и т.подобни.Започнах да търся нормите на изг. газове в БГ и в европейския съюз но особено в БГ разни институции си прехвърлят топката т.е не можах със сигурност да стигна до истината,Изатова си възтанових системата за по сигурно да ми е мирна главата а течноста е мн.евтина но самата система е доста скъпа за подръжка ако не е в ред нещо ,,,,подгрев на резеррвоара.помпа. сензор,дозатор със нагревател ..защото при по ниски температури течноста кристализира и става като мастика преди дозатора на филтрите и т.н.Или чистия въздух ни го изкарват отзад,производителя да не е прост да влезе той вътре..потребителя е насреща???
  2. ВИЧЕВ ако искаш тел.ми пиши Аз писах образно казано какво ми се случи.Може да минеш и мн. по тънко от 1600лв.вече го знам пътя поне други да не се набутват.
  3. За от китай ще го открия но какъв е този склад 66??
  4. Колеги при регенерация вкарва нафта в маслото на картера ли бе да му се не види.Аз смених маслото и след няколко дни го гледам на дисплея на таблото че е отишло на максимум.За ауди кю5 2011г 170к.с.Е докато навъртя 10-15хил.клм.какво ще стане дотогава де Колеги как ги взимате тези данни вие все в сервизите ли стоите или имате ваша лична програма на лаптопа и правите чек на ход когато искате.Изв. се че не съм в час.Къде пише какъв софт има колата и колко струва ако искаш да си го купиш приблизително,изобщо възможно ли е.
  5. Мерси колега.Иво ми е единият вариянт. Имам му тел.
  6. Привет група! Къде във Варна може да се изкл.софтуерно AD BLUE sistem на Ауди кю5.Ако има някой с опит да сподели.Почерпката от мен.Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...