Jump to content

Goldie5

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 Avant

Персонална информация

  • Локация
    Велико Търново

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Goldie5's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Тъка е прав си колега !
  2. Има и друго преди да побликувам темата предишния ден докато си карах колата, бях зад камион той се движеше бавно. Скороста ми докато карах зад него не беше повече от 80-90 км. и бях на четвърта скорост. Следваше да сменя на пета но скоростния ми избирач е с голям луфт и без да искам вкарах трета, предницата леко заби и моментално я освободих и си включих петата. на следващия ден обаче докато си карах го забелязат този шум , немога да предценя дали и преди си е била тъка но не ми се е струвало да е имало подобен шум .
  3. Трудно е да предценя но по скоро звука се усеща само когато се подава газ. В момента в който спреш да подаваш шума изчезва .
  4. Здравей колата не е куатро с предно е. Звука се усеща когато и подадеш газ от 120км вече на по нанагоре когато ги развие , звука наподобява виене . Просто днес го забелязах !
  5. Здравейте някой може ли да каже защо при достигане на скорост от 120км и на нагоре .Скоростната кутия става по шумна усещането е като виене. Автомобила е A4 B6 1.9 с 6 степпена кутия. Иначе на ниска скорост не се чува ,ако има и други с подобни симптоми да споделят мнение ?
  6. Здравейте въпросът ми е може ли някой да разясни точния начин за центровка на скоростен избирач за 6 степенна скоростна кутия на A4 B6 ?
  7. Goldie5

    Трудно включва задна

    И от какво се оказа проблема ?
  8. Goldie5

    Трудно включва задна

    Здрасти колега гледам ,че отдавна е писано по темата но иска да попитам, решение на проблема намерили , че и при мен се забелязва ама само по баир с муцуната на надоло не иска да вкара задна ?
  9. Маслото е почти е сменено,само дето не ми достигнаха 300 грама и утре ще взема още една тубичка на Castrol.оказа се че по каталог я дават с 2.2L масло. След смяната обаче ми се появи следния проблем скоростния лост се разкърца като го местиш. Незнам ще кажеш че е от ябълката , някой знаели защо става така ?
  10. Благодаря за ценната информация ще пишa ако има напредък
  11. Още не съм го сложил, майстора не му остана време за утре се надявам вече да го смени. Ама всеки ми казва че едва ли ще се промени нещо. Само по баир на долу се случва странно !
  12. Здравейте имам следния проблем на Audi A4 B6 Avant 1.9Tdi 131, 6 скоростна . Проблемът е следния когато колата е с муцуната по баир на долу и при изгасено състояние се опиташ да вкараш задна си влиза но запалиш ли колата и се опиташ да вкараш задната , не става не влиза все едно зъб срещу зъб. А иначе скоростите си работят добре на равно по баир на горе си е OK , като покараш колата след малко си влиза и задната и се пооправя ,другите си работят добре . Само и единствено колата когато е по баир на долу задната не ще. Съмнявахме се горната помпа на съединителя и я сменихме и проблема си остана. Друго утре ще сменя и маслото на скоростната кутия оказва се че малко и липсва а дано е от там ама едва ли ще е . Друго проба с диагностика и преди ми е показвало че имам проблем с тампона на двигателя тоест датчика сигнализира. Ама няколко майстора казаха че той не оказва влияние на проблема. Надявам се някой да даде компетентно мнение че вече не се трае !
  13. Здравейте колата ми е Audi A4 B6 1.9TDi,131 коня avant, вчера докато карам колата извънградско ми се появи следния проблем. Настъпих газта до около 3000 оборота с скороста не се сещам, но да е била около 90км и мощноста и се загуби изведнъж натискам но тягата и не беше както преди. Единственния вариант който ме съмнява е турбото или ауктоатора да е заминал или да е спукан маркуч. Поогледах колата за пушилки нямаше странно. Вечерта я закачих на диагностика и грешката може сами да я видите ( 17965 ).горната я знам поне че е за тампона на двигателя но долната не я разгадахме моля за съвети !
×
×
  • Create New...